Cuisine on tour

high-end cateraar

Cuisine on tour is een gerenommeerd cateringbedrijf dat regelmatig werkt voor bekende bedrijven zoals ANWB, Rabobank, Samsung, Stage Entertainment en UWV. Maar ook de Amsterdam Fashion Week en het North Sea Jazz Festival behoren tot de vaste opdrachtgevers. Ze ontwikkelen al bijna 20 jaar lang de meest uiteenlopende catering-concepten en voeren deze landelijk uit. Bovendien hebben ze een exclusieve samenwerking met een aantal prachtige locaties door het hele land.

Cuisine on tour begon met het organiseren van kleine evenementen, veelal op locatie bij organisaties. Inmiddels is dit uitgegroeid tot een lijst van unieke locaties door heel Nederland, waar ze culinair partner van zijn. Hiertoe behoren Paviljoen De Witte in Den Haag, de Mariënhof in Amersfoort en het schip de Ocean Diva in Amsterdam.

Sinds 2012 verzorgt Cuisine on tour jaarlijks tijdens het North Sea Jazz festival voor ruim 3.500 genodigden de culinaire invulling in het VIP-dorp. Verder hebben ze de presentatie van de Samsung Galaxy S5 culinair omlijst en de viering van 100 jaar Koninklijke Boskalis Westminster in Ahoy Rotterdam. En in september 2014 verzorgden ze de culinaire invulling voor het jubileum van de TROS in Theater Carré.

Verder is Cuisine on tour een samenwerking aangegaan als sponsor en preferred supplier van Albert Verlinde Entertainment (thans Stage Entertainment), waardoor ze onder meer de galapremières van de musicals Dreamgirls en The Sound of Music culinair hebben ingevuld. Daarnaast hebben ze sinds 2014 een driejarige overeenkomst met het Nederlands Film Festival voor de verzorging van de complete hospitality, in het nieuwe TivoliVredenburg in Utrecht.

EGOcompany_Cuisine-on-tour-logobanner.jpg

Heeft u interesse in Cuisine on tour als cateraar voor een evenement of gelegenheid?
Vul dan het contactformulier in, zodat wij u gericht kunnen informeren over de mogelijkheden.


Meer over Cuisine on tour