Dreamgirls

musical

Dreamgirls is de grootste reizende musical van het theaterseizoen 2014-2015, met in de hoofdrollen Berget Lewis, Pearl Jozefzoon, Aïcha Gill en Edwin Jonker.

Na het succes van Flashdance brengt Albert Verlinde Entertainment in samenwerking met de grootste regiotheaters van Nederland opnieuw een grootschalige musical op de planken. Gebaseerd op het leven van The Supremes en Diana Ross vertelt Dreamgirls het verhaal van The Dreamettes, drie zangeressen (Effie, Deena en Lorrell) die naam willen maken in de muziekwereld. Wanneer Effie haar plaats als leadzangeres moet afstaan aan de meer commerciële Deena, ontstaat er onenigheid. Maar de bom barst pas echt als manager Curtis uiteindelijk besluit Effie uit de groep te zetten.

De musical werd in 2006 verfilmd met Beyoncé Knowles, Jennifer Hudson, Jamie Foxx en Eddie Murphy in de hoofdrollen. Deze film heeft het prachtige verhaal bij een groot publiek bekend gemaakt. Liedjes uit de musical als "I Am Changing", "One Night Only" en "And I Am Telling You I'm Not Going" werden grote hits.

De musical wordt aangevoerd door twee van Nederlands beste zangeressen: Berget Lewis (Ladies of Soul) en Pearl Jozefzoon (The Voice of Holland), die samen met een ijzersterke cast en een 7-koppige live-band een nieuwe musicalsensatie naar het theater brengen.

Na een succesvolle tour door het hele land is Dreamgirls in mei, juni en juli nog te zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Klik hier voor de volledige speellijst.

EGOcompany_Dreamgirls-logobanner.jpg

TRAILER DREAMGIRLS DE MUSICAL (2014)

Heeft u interesse in een speciale voorstelling van de musical Dreamgirls, bijvoorbeeld voor uw medewerkers en/of (zaken)relaties? Eventueel in combinatie met hospitality en/of catering?
Vul dan het contactformulier in, zodat wij u gericht kunnen informeren over de mogelijkheden.