FOURCE

boyband

De populaire boyband FOURCE bestaat uit Max (15), Jannes (15), Ian (14) en Niels (13). De vier deden individueel auditie voor het Junior Songfestival en werden uiteindelijk samengebracht om een boyband te vormen. De fans bepaalden via social media de naam FOURCE. Sindsdien is FOURCE niet meer weg te denken uit de Nederlandse entertainmentwereld, net als de boybands MainStreet en B-Brave in hun tijd.

Na een overtuigende overwinning tijdens de nationale finale van het Junior Songfestival in 2017, mocht FOURCE Nederland vertegenwoordigen tijdens de internationale finale in Tbilisi, Georgië. Met hun aanstekelijke hit ‘Love Me’ behaalden de jongens de achtste plaats bij de vakjury en werden ze eerste bij de publieksstemming. Uiteindelijk resulteerde dit in een vierde plek in het overall klassement.

In februari 2018 won FOURCE de felbegeerde Zapp Award in de categorie ‘Beste Artiest’ en daarnaast was het viertal ook genomineerd voor een VEED Award in de categorie ‘Beste Instagrammer’. Met gezamenlijk honderdduizenden volgers op Instagram, miljoenen views op YouTube en diverse optredens in het hele land, komen de vier vrienden inmiddels met heel veel fans in contact.

Afgelopen voorjaar kwam de tweede single en videoclip van FOURCE uit, getiteld ‘Ik Heb de Wereld’. Dat nummer werd speciaal gemaakt voor de succesvolle live-action/animatiefilm ‘Pieter Konijn’. Kort daarna brachten de jongens nog een nieuwe single uit: ‘Voorbij’. Een gevoelig nummer, waarmee ze hoge ogen gooiden bij de fans.

Wat zijn de boys van plan vanaf komend najaar? Dat is nog even geheim, maar één ding is duidelijk: er valt nog veel te verwachten van FOURCE!

Website: FOURCEmusic.nl

FOURCE - LOVE ME (2017)

FOURCE - LOVE ME (LIVE @ JESC 2017)

FOURCE - IK HEB DE WERELD (2018)

FOURCE - VOORBIJ (2018)

Heeft u interesse in FOURCE, bijvoorbeeld voor een optreden op een evenement of festival?
Vul dan het contactformulier in, zodat wij u gericht kunnen informeren over de mogelijkheden.


Meer over FOURCE

Laatste nieuws over FOURCE