Goede Tijden, Slechte Tijden

tv-programma

‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ (GTST) is een Nederlandse soapserie die sinds 1 oktober 1990 wordt uitgezonden door de commerciële televisiezender RTL 4 (toen nog RTL-Véronique). De serie draait om de inwoners van het fictieve plaatsje Meerdijk.

GTST was de eerste dagelijkse soapserie van Nederland en werd geïntroduceerd door Joop van den Ende. De serie is gedurende de eerste jaren gebaseerd op de Australische soap ‘The Restless Years’ van Reg Watson en Reg Grundy. GTST wordt nog altijd geproduceerd vanuit een joint venture tussen Grundy en Endemol.

Bij Endemol werkt een toegewijd team van 16 schrijvers en 70 operationele medewerkers dagelijks aan GTST. Tot nu toe hebben zo’n 150 acteurs een vaste rol gehad in de serie. Van hen is Jette van der Meij (Laura) de langstzittende: zij is de enige die al vanaf de eerste uitzending van GTST deel uitmaakt van de vaste GTST-cast.

GTST is momenteel één van de meest bekeken programma’s op de Nederlandse televisie. De reguliere uitzendingen staan meestal in de kijkcijfer top 3 en zijn met enige regelmaat zelfs nummer 1. Gemiddeld kijken er 1,5 miljoen mensen per dag naar GTST, met veelvoorkomende uitschieters richting de 2 miljoen. Bij RTL XL (video on demand) staan de afleveringen steevast bovenaan als meest bekeken programma’s.

EGOcompany_GTST-logobanner.jpg

© RTL Nederland

Heeft u interesse om uw bedrijf te verbinden aan GTST, door middel van sponsoring?
Vul dan het contactformulier in, zodat wij u gericht kunnen informeren over de mogelijkheden.


Laatste nieuws over GTST