Jannes Heuvelmans

zanger, acteur

Jannes is één van de vier leden van boyband FOURCE, in 2017 voortgekomen uit het Junior Songfestival. Eerder speelde hij hoofdrollen in musicals als De Kleine Blonde Dood, Pinokkio en André het Astronautje. Als acteur in tv-series was hij tot nu toe te zien in onder meer Dokter Tinus en Flikken Maastricht.

Jannes Heuvelmans (2003) groeide op in Tilburg en speelde zijn eerste rol in een theatervoorstelling toen hij 9 was. Tegenover Rick Engelkes en Pia Douwes vertolkte hij de rol van de kleine Billy Kramer in het toneelstuk ‘Kramer vs Kramer’. Deze rol luidde voor Jannes een onafgebroken periode in van acteren en zingen, naast school. Want na ‘Kramer vs Kramer’ werd hij door Albert Verlinde gekozen voor de hoofdrol in de musical ‘De Kleine Blonde Dood’, naast William Spaaij.

Het zangtalent in Jannes was daarmee ontdekt en hij speelde in de jaren daarna de ene hoofdrol na de andere. Zo stond hij samen met onder meer Max Mies in de musical ‘Waanzinnig Gedroomd’ en deelde hij met onder meer wederom Max Mies de titelrol in Pinokkio de Sprookjesmusical. Ook in de muziektheatervoorstelling ‘André het Astronautje’ – van de hand van André Kuipers – speelde Jannes de titelrol. Een hoofdrol in ‘Tina de Musical’ moest hij in 2017 afslaan vanwege een grote wending in zijn carrière.

Want in 2017 besloot Jannes zich op te geven voor het Junior Songfestival (AVROTROS, NPO Zapp). Hij werd door de makers samengebracht met Ian Kuyper, Max Mies en Niels Schlimback en samen vormden zij vanaf dat moment de boyband FOURCE. De jongens wonnen de nationale finale en mochten met hun nummer ‘Love Me’ naar het Junior Eurovisiesongfestival in Tbilisi, Georgië. Daar verdedigden ze de eer van ons land door als vierde te eindigen. Sindsdien is FOURCE hard op weg om de successen van boybands als MainStreet en B-Brave te evenaren.

Naast FOURCE is Jannes ook nog actief als acteur. Behalve de vele musicals waar hij al in gespeeld heeft, is hij sinds 2015 ook te zien in afleveringen van meerdere tv-series, waaronder ‘De vloer op jr.’ (NPO 3), ‘Dokter Tinus’ (SBS 6), ‘Flikken Maastricht’ (NPO 1) en ‘Brugklas’ (NPO Zapp).

TRAILER PINOKKIO DE SPROOKJESMUSICAL (2016)

ANDRÉ HET ASTRONAUTJE BIJ RTL LATE NIGHT (2016)

FOURCE - NIEMAND (2018)

Heeft u interesse in Jannes Heuvelmans, bijvoorbeeld als acteur?
Vul dan het contactformulier in, zodat wij u gericht kunnen informeren over de mogelijkheden.


Meer over Jannes Heuvelmans

Laatste nieuws over Jannes Heuvelmans