Jindra van Schaijk

zangeres, actrice, presentatrice

Jindra is een zangeres en musicalactrice, die bekendheid bij een groot publiek in Nederland en Vlaanderen heeft verworven als finaliste in de talentenjacht K3 zoekt K3. Afgelopen seizoen was ze in het theater te zien met haar rol in de musical HAIR. In september 2017 bracht ze haar eerste eigen EP uit.

Jindra van Schaijk (1993) werd geboren in Delft en bracht een groot deel van haar jeugd door op de Nederlandse Antillen. Terug in Nederland kwam ze terecht in Etten-Leur en combineerde ze het laatste jaar VWO met een MusicalAllFactory-opleiding bij Factorium in Tilburg. Ze vervolgde haar ambitie voor het theater aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten, afdeling Musicaltheater, waar ze in 2015 afstudeerde.

Jindra was in seizoen 2014-2015 te zien in de musical The Sound of Music van Stage Entertainment. Hierin speelde ze in het ensemble en was ze de understudy van Frau Schmidt en Zuster Berthe. In het daaropvolgende seizoen was ze te zien als lead vocalist (vaste vervangster) in de dinnershow Pandora van RTL Live Entertainment. In het seizoen 2016-2017 keerde ze terug naar Stage Entertainment, voor een rol in de reizende musical HAIR.

In 2015 was Jindra te zien bij SBS 6 en VTM in het tv-programma K3 zoekt K3. Hier eindigde ze in de finale als runner-up voor één van de nieuwe meiden van K3. Deze positie verwierf haar een grote bekendheid, met name in Vlaanderen.

Het heeft er twee jaar later in geresulteerd dat toen ze via crowdfunding het benodigde geld bij elkaar probeerde te krijgen voor de release van een eigen EP, ze dit binnen vijf weken voor elkaar had. In september 2017 is de EP uitgekomen onder de titel 'Voel jij wat ik voel'. De plaat bevat zes gevoelige, Nederlandstalige liedjes, die mede door Jindra zelf zijn geschreven.

JINDRA - 'VOEL JIJ WAT IK VOEL' (2017)

Heeft u interesse in Jindra van Schaijk, bijvoorbeeld voor een optreden?
Vul dan het contactformulier in, zodat wij u gericht kunnen informeren over de mogelijkheden.


Meer over Jindra van Schaijk

Laatste nieuws over Jindra van Schaijk