Max Mies

zanger, acteur

Max is één van de vier leden van boyband FOURCE, in 2017 voortgekomen uit het Junior Songfestival. In dat jaar nam hij ook deel aan The Voice Kids. Eerder speelde hij een hoofdrol in de musicals Waanzinnig Gedroomd en Pinokkio.

Max Mies (2003) groeide op in Roosendaal in een gezin waarin de wens van Max om te zingen, dansen en acteren volop werd gestimuleerd. Zo kwam hij uiteindelijk terecht in de musical ‘Waanzinnig Gedroomd’, waarin hij samen met onder andere Jannes Heuvelmans het hele land door tourde. In het daaropvolgende seizoen deelde hij met onder meer wederom Jannes Heuvelmans de titelrol in Pinokkio de Sprookjesmusical.

In 2017 trok Max de stoute schoenen aan en gaf zich op voor The Voice Kids. Hij kwam terecht in Team Ali B en schopte het tot The Battles. Max besloot het advies van de coaches op te volgen en door te gaan met zingen. Zijn volgende stap bleek een gouden greep: hij gaf zich op voor het Junior Songfestival (AVROTROS, NPO Zapp).

Max werd door de makers samengebracht met Ian Kuyper, Jannes Heuvelmans en Niels Schlimback en samen vormden zij vanaf dat moment de boyband FOURCE. De jongens wonnen de nationale finale en mochten met hun nummer ‘Love Me’ naar het Junior Eurovisiesongfestival in Tbilisi, Georgië. Daar verdedigden ze de eer van ons land door als vierde te eindigen. Sindsdien is FOURCE hard op weg om de successen van boybands als MainStreet en B-Brave te evenaren.

Naast FOURCE is Max ook actief als stemacteur, onder meer voor tv-series van Disney Channel en NPO Zapp.

THE VOICE KIDS: THE BATTLES (2017)

FOURCE - NIEMAND (2018)

Heeft u interesse in Max Mies, bijvoorbeeld als acteur?
Vul dan het contactformulier in, zodat wij u gericht kunnen informeren over de mogelijkheden.


Meer over Max Mies

Laatste nieuws over Max Mies