Niels Schlimback

zanger, presentator

Niels is één van de vier leden van boyband FOURCE, in 2017 voortgekomen uit het Junior Songfestival. Voor die tijd zat hij drie jaar bij Kinderen voor Kinderen. Sindsdien is hij ook actief als presentator, onder meer op YouTube – niet alleen op zijn eigen kanaal (35k) maar ook voor het bekende kanaal Yours Today (125k).

Niels Schlimback (2005) groeide op in Nijmegen en begon op zijn zevende al met een musicalopleiding bij De Lindenberg. Een jaar later deed hij auditie bij Kinderen voor Kinderen en werd hij aangenomen in het koor. In de drie jaar dat Niels bij Kinderen voor Kinderen heeft gezeten, heeft hij meerdere solonummers gezongen, waaronder ‘Als de bel gaat’. Ook had hij een solo in het Koningsspelen-lied van 2015, getiteld ‘Energie!’.

Bij Kinderen voor Kinderen heeft Niels ook zijn eerste presentatie-ervaring opgedaan, veelal samen met Stefania. Dit ging hem zo goed af, dat hij vele items voor Kinderen voor Kinderen heeft mogen presenteren. Deze ervaring heeft hij vervolgens ingezet als basis voor video’s op zijn eigen YouTube-kanaal.

In 2017 werd Niels te oud voor Kinderen voor Kinderen en richtte hij zich op een andere pijler voor zang en dans bij NPO Zapp: hij gaf zich op voor het Junior Songfestival. De makers besloten hem samen te brengen met Ian Kuyper, Jannes Heuvelmans en Max Mies en samen vormden zij vanaf dat moment de boyband FOURCE.

De jongens wonnen de nationale finale en mochten met hun nummer ‘Love Me’ naar het Junior Eurovisiesongfestival in Tbilisi, Georgië. Daar verdedigden ze de eer van ons land door als vierde te eindigen. Sindsdien is FOURCE hard op weg om de successen van boybands als MainStreet en B-Brave te evenaren.

KINDEREN VOOR KINDEREN - ALS DE BEL GAAT (2015)

FOURCE - NIEMAND (2018)

Heeft u interesse in Niels Schlimback, bijvoorbeeld als presentator of influencer?
Vul dan het contactformulier in, zodat wij u gericht kunnen informeren over de mogelijkheden.


Meer over Niels Schlimback

Laatste nieuws over Niels Schlimback