RISING STAR STEFANIA SUPPORT ACT BIJ EERSTE CONCERT BOYBAND FOURCE IN 013

Het eerder aangekondigde concert op 9 december a.s. van de populaire boyband FOURCE in de kleine zaal van 013 Poppodium in Tilburg, was binnen 5 minuten uitverkocht. Er is toen gelijk opgeschaald naar de Main Stage van 013 en daar staat de teller inmiddels op bijna 2000 verkochte kaarten. Vanaf vandaag komen daar de fans van zangeres Stefania nog bij, want zij is de tweede support act bij het concert van FOURCE. Eerder werd al bekend dat Max & Anne, de winnaars van het Junior Songfestival 2018, ook in het voorprogramma van FOURCE zullen staan, met hun winnende nummer ‘Samen’.

De 15-jarige Stefania is een Nederlands-Griekse zangeres, actrice en presentatrice die momenteel hoge ogen gooit met haar eerste solosingle ‘Stupid Reasons’. Naast een grote following op Instagram (120K) en TikTok (200K) is ze ook zeer actief op YouTube – niet alleen op haar eigen kanaal (32K) maar ook als presentatrice bij de bekende kanalen MEIDEN magazine (53K) en Yours Today (100K).

Stefania begon haar zangcarrière op 9-jarige leeftijd bij The Voice Kids en nam vervolgens deel aan Kinderen voor Kinderen en het Junior Songfestival. Met de girlband Kisses vertegenwoordigde ze Nederland op het Junior Eurovisiesongfestival in Malta. In het voorprogramma van het concert van FOURCE zal ze vier nummers zingen, waaronder ook een nummer van haar grote voorbeeld Ariana Grande.

Het concert in 013 zal vooraf en achteraf van beats voorzien worden door de 14-jarige DJ Pieter Gabriel, die net als Stefania een rising star is in zijn vakgebied. Pieter is al sinds zijn zevende actief achter de draaitafels, onder meer op het Amsterdam Dance Event (als jongste DJ ooit) en ook jaarlijks op het hoofdpodium van het Tina Festival, waar de jongens van FOURCE hem onlangs tegenkwamen.

Kaarten voor het concert op zondag 9 december a.s. in 013 Poppodium (Main Stage) kosten € 22,50 per stuk. De online kaartverkoop verloopt via Ticketmaster en de websites van FOURCE en 013.

STEFANIA - STUPID REASONS (2018)

DJ PIETER GABRIEL @ TINA FESTIVAL 2018

TOMMIE CHRISTIAAN GEEFT ZICH BLOOT TIJDENS THEATERTOUR 'IN EEN ANDER LICHT'

Tommie Christiaan gaat er helemaal voor tijdens zijn theatertour 'In Een Ander Licht', die deze week begint met een try-out in de Rijswijkse Schouwburg en vervolgens het hele land door gaat. Met zijn persoonlijke verhaal over de uitdagingen, tegenslagen en geluksmomenten in zijn jeugd en in zijn huidige leven, verrast Tommie zijn publiek met meer dan alleen mooie liedjes.

Door persoonlijke anekdotes te vertellen en bijpassende songs te kiezen, geeft Tommie een geheel eigen draai aan zijn eerste solo-theatertour. De muziekkeuze varieert van kleine liedjes als 'Dat ik je mis' (Maaike Ouboter) en 'Echo' (van zijn eigen EP) tot het wat ruigere werk als 'Ik leef niet meer voor jou' (Marco Borsato) en 'Living in New York City' (Robin Thicke). Ook verschillende iconische nummers uit 'Beste Zangers' en 'The Passion' komen voorbij, allemaal live gespeeld door de topmuzikanten op het toneel onder leiding van Kelvin Allison.

Première
Bij de première op maandag 15 oktober in Schouwburg Amstelveen zullen naast familie en vrienden ook vele bekenden uit het vak aanwezig zijn om de officiële start van Tommie zijn theatertour te vieren. Ook het publiek kan bij deze première aanwezig zijn; de laatste kaarten zijn nu nog verkrijgbaar via de website van de schouwburg.

In een ander licht
Voor Tommie is het niks nieuws dat hij het theater in gaat, want een groot deel van zijn carrière speelde zich al af in het theater. Maar het is wel voor het eerst dat hij met zijn eigen theatershow komt, waarin zijn eigen muziek een hoofdrol speelt. Een nieuwe, spannende tijd, die hoort bij een nieuw hoofdstuk in zijn leven. Tommie Christiaan, in een ander licht. Te zien tot en met mei 2019 in 25 grote en kleine theaters door heel Nederland, waaronder het Oude Luxor in Rotterdam (20 okt) en Theater De Vest in zijn thuisstad Alkmaar (12 jan).

BOYBAND FOURCE GEEFT EERSTE EIGEN CONCERT IN 013

De populaire boyband FOURCE geeft z’n eerste eigen concert in Nederland op 9 december a.s. in de Tilburgse poptempel 013. Dit hebben de zangers Ian (14), Jannes (15), Max (15) en Niels (13) afgelopen zaterdag bekendgemaakt in het live tv-programma Zapplive (NPO Zapp). Ze zongen daar tevens hun nieuwste single ‘Niemand’, die een dag eerder werd gereleased.

In vervolg op hun overwinning bij het Junior Songfestival in 2017, waarna ze in Georgië vierde werden op het internationale Junior Eurovisiesongfestival, hebben de jongens van FOURCE al een aantal grote optredens mogen geven, maar nooit eerder een eigen concert. Het concert op 9 december in Tilburg is dan ook een droom die uitkomt voor de jonge artiesten.

De nieuwe single ‘Niemand’ is het vierde Nederlandstalige, eigen nummer van FOURCE. De song gaat over vriendschap en in de bijbehorende videoclip laten de vier vrienden zien dat ze tijdens hun vakantiebaantje voornamelijk lol trappen! Met hun muziekvideo's behaalden de jongens inmiddels meer dan 7,5 miljoen views op YouTube. Sinds vrijdagavond is de videoclip van ‘Niemand’ te bekijken op het YouTube-kanaal van FOURCE en is de single te downloaden en te streamen via o.a. Spotify, Apple Music en Google Play.

Afgelopen weekend hebben de zangers hun nieuwe single voor het eerst live voor publiek ten gehore gebracht op het Tina Festival, waar ze op beide dagen hebben opgetreden en vele fans hebben ontmoet. Bovendien waren ze genomineerd voor twee Tina Awards, waarvan de uitreiking ook dit weekend plaatsvond op het festival. Eerder dit jaar won FOURCE de Zapp Award 2018 voor ‘Beste artiest’.

Kaarten voor het concert op zondag 9 december a.s. kosten € 22,50 per stuk. De online kaartverkoop gaat van start op zaterdag 29 september om 10:00 uur via Ticketmaster. Dit weekend waren de eerste tickets al exclusief verkrijgbaar in de voorverkoop op het Tina Festival, in de merchandisestand van FOURCE.

FOURCE - NIEMAND (2018)

BOYBAND FOURCE GAAT VERDER BIJ EGO COMPANY

De populaire boyband FOURCE zet z’n successen voort in samenwerking met EGO Company. Na het eerste jaar onder de vleugels van het Junior Songfestival (AVROTROS) te hebben kunnen werken aan hun succes, hebben de bandleden Jannes (15), Ian (14), Max (15) en Niels (13) besloten om verder te gaan met EGO Company als nieuwe managementpartij.

EGO Company werkte eerder dit jaar al met FOURCE, in samenwerking met Universal Pictures, voor de Nederlandse song bij de bioscoopfilm ‘Pieter Konijn’. De single ‘Ik Heb de Wereld’ werd een groot succes, met binnen 3 maanden meer dan 1 miljoen views voor de videoclip op YouTube. Van daaruit ontstond de wens vanuit FOURCE om de boyband-carrière voort te zetten na de periode bij AVROTROS.

Managers Spiros Chalos en Peter Natrop van EGO Company zijn ten behoeve van FOURCE een intensieve samenwerking aangegaan met muziekproducers Joost Griffioen en Stas Swaczyna van productiehuis The Rocketeers. Zij zijn verantwoordelijk voor de nog altijd razend populaire debuutsingle ‘Love Me’, waarmee FOURCE op het Junior Eurovisiesongfestival in Georgië vierde werd.

De toevoeging van FOURCE aan het roster van EGO Company ligt in lijn met de huidige koers van het bedrijf. Manager Spiros Chalos: “Het begeleiden van jong talent is een bijzonder inspirerend traject voor ons als managementbureau. Natuurlijk zijn we heel blij met de volwassen talenten die we al jarenlang mogen vertegenwoordigen, zoals Winston Post en Tommie Christiaan. Maar dankzij onze ervaring met jong talent als bijvoorbeeld Sarah en Julia Nauta, weten we dat daar ook een deel van onze kracht ligt.” Naast de tieners van FOURCE heeft EGO Company recent nog een jong talent toegevoegd aan het roster: de 16-jarige acteur Eliyha Altena.

Over FOURCE
De vier jongens Max Mies, Jannes Heuvelmans, Ian Kuyper en Niels Schlimback deden individueel auditie voor het Junior Songfestival 2017 en werden daar samengebracht in de boyband FOURCE. Na hun overwinning bij de nationale finale mochten ze Nederland vertegenwoordigen op het Junior Eurovisiesongfestival in Georgië. Met hun aanstekelijke hit ‘Love Me’ eindigden ze als vierde. In februari 2018 won FOURCE de Zapp Award in de categorie ‘Beste Artiest’ en daarnaast was het viertal ook genomineerd voor een VEED Award in de categorie ‘Beste Instagrammer’. De tweede single en videoclip van FOURCE, getiteld ‘Ik Heb de Wereld’, werd speciaal gemaakt voor de live-action/animatiefilm ‘Pieter Konijn’. Inmiddels is FOURCE niet meer weg te denken uit de Nederlandse entertainmentwereld, net als de boybands MainStreet en B-Brave in hun tijd.

vlnr: Jannes Heuvelmans, Ian Kuyper, Max Mies, Niels Schlimback

FOURCE - IK HEB DE WERELD (2018)

FOURCE - LOVE ME (LIVE @ JESC 2017)

SARAH NAUTA IN NIEUWE FILM ‘ELVY’S WERELD SO IBIZA’

Actrice Sarah Nauta (The Lodge, De Ludwigs, SpangaS) speelt de rol van Emma in de nieuwe Nederlandse comedy: Elvy’s Wereld So Ibiza. De film is gebaseerd op Jill Schirnhofer’s succesvolle boek Elvy’s Eigen Wereld - So Boho. De productie is inmiddels van start gegaan in Nederland en zal vanaf deze week een vervolg krijgen op het Spaanse eiland Ibiza.

Elvy’s Wereld So Ibiza is een zomerse comedy over Elvy die alles op alles zet om op Ibiza de Future Fashion Award te winnen en daarbij een hoop bijzondere mensen ontmoet. Van wereldberoemde dj’s en gestreste beachclubeigenaren tot fashion-influencers en de dochter van een beroemd fashion-icoon. Het wordt het avontuur van haar leven, maar uiteindelijk heel anders dan ze zich had voorgesteld…

May Hollerman (Brugklas) vertolkt de hoofdrol van Elvy en Sarah Nauta die van haar tegenspeelster Emma. Andere rollen zijn weggelegd voor Jill Schirnhofer, Sylvie Meis, Nienke Plas, Irene Moors, Kalvijn, Défano Holwijn, Buddy Vedder, Claartje Rose, Rutger Vink, Femke Meines, Stephanie van Eer, Djamila en Bibi. De film wordt geregisseerd door Erwin van den Eshof (Misfit) en wordt geproduceerd door NewBe in coproductie met Splendid Film.

Elvy’s Wereld So Ibiza draait vanaf woensdag 26 september a.s. in de Nederlandse en Belgische bioscopen.

ElvysWereldSoIbiza.nl