BOYBAND FOURCE ZET SUCCESSEN VOORT MET TWEE CONCERTEN IN AMSTERDAM

Na een uitverkocht eerste concert voor bijna 3000 uitzinnige fans in de Tilburgse poptempel 013, kondigde de populaire boyband FOURCE vandaag bij De Telegraaf z’n volgende concerten aan. Op zaterdag 14 en zondag 15 september 2019 geven de vier jongens twee concerten in de Amsterdamse concertzaal The BOX, die dat weekend z’n vierjarig bestaan viert. De kaartverkoop gaat aankomende zaterdag van start.

Het concert in Tilburg op 9 december jl. was echt een droom die uitkwam voor Max (16), Jannes (15), Ian (14) en Niels (13). Net een jaar na hun deelname aan het Junior Eurovisiesongfestival in Georgië stonden ze al voor een menigte eigen fans op te treden. In dat tussenliggende jaar hebben ze maar liefst negen nieuwe singles uitgebracht en ook 2019 zijn ze goed begonnen: in januari is de single ‘Lopen op de Maan’ uitgekomen en die heeft uiteindelijk 6 weken op #1 in de Kids Top 20 gestaan.

KINDERKLIMAATTOP
Als officiële song voor de Nationale Boomfeestdag en KinderKlimaattop 2019 is afgelopen vrijdag de nieuwste single van FOURCE verschenen: ‘Feller dan het Licht’. Aankomende woensdag (13 maart) zullen ze deze single ten gehore brengen bij de opening van de KinderKlimaattop in de Haarlemmermeer, in aanwezigheid van een aantal hoogwaardigheidsbekleders onder wie de ministers Wiebes en Schouten en burgemeester Onno Hoes.

VEED AWARD
Met hun singles en videoclips behaalden de jongens van FOURCE inmiddels 4 miljoen streams op Spotify en meer dan 12 miljoen views op YouTube. Een jaar geleden wonnen ze de Zapp Award voor ‘Beste Artiest’ en dit jaar waren ze opnieuw genomineerd. Daarnaast zijn ze voor het tweede jaar op rij genomineerd voor een VEED Award, dit keer in de categorie ‘Beste Muziek YouTuber’. De uitreiking vindt plaats op 23 maart a.s. in de AFAS Live.

RODE KRUIS
Als nieuwe jeugdambassadeurs van het Rode Kruis dragen de jongens van FOURCE per verkocht concertkaartje 1 euro af aan de missie van het Rode Kruis om veilige scholen te bouwen in gebieden waar natuurgeweld overheerst. Dit is een direct vervolg op de inzet die FOURCE zal geven bij het evenement De IJsdaging, aankomende zondag (17 maart) in De Uithof in Den Haag. Ook daar wordt geld opgehaald voor de bouw van veilige scholen.

KAARTVERKOOP THE BOX
De concerten bij The BOX in Amsterdam vinden plaats op zaterdag 14 september om 18:30 uur en zondag 15 september om 15:30 uur. Kaarten kosten € 28,50 per stuk en dat is inclusief servicekosten en 1 euro voor het Rode Kruis. De kaartverkoop gaat van start op zaterdag 16 maart om 10:00 uur via de website van Ticketmaster (www.ticketmaster.nl), de ticketlijn van Ticketmaster (0900-3001250) en bij alle ruim 500 vestigingen van Primera.

STEFANIA MET HOOFDROL EN TITELSONG IN BIOSCOOPFILM 'WONDER PARK'

Zangeres en actrice Stefania brengt op 15 maart a.s. een nieuwe single en videoclip uit, getiteld ‘Wonder’. Het nummer is de officiële titelsong van de nieuwe animatiefilm Wonder Park. Bovendien beleeft Stefania met deze film haar debuut als stemactrice. Ze vertolkt de stem van June, het hoofdpersonage in de film.

Naast het feit dat ‘Wonder’ van Stefania aan het eind van de film te horen is, brengt ze het nummer ook ten gehore bij de feestelijke familiepremière op zondag 7 april a.s. in Amsterdam.

Over Stefania
Stefania is een Nederlands-Grieks multitalent dat als zangeres hoge ogen gooide met haar debuutsingle ‘Stupid Reasons’. Dit jaar is ze als actrice in verschillende bioscoopfilms te zien. Naast een grote following op Instagram en TikTok is ze ook zeer actief op YouTube – niet alleen op haar eigen kanaal maar ook als presentatrice bij de bekende kanalen MEIDEN Magazine en Yours Today.

Over Wonder Park
Wonder Park vertelt het verhaal over een bijzonder pretpark waar de fantasie van een creatief meisje genaamd June tot leven komt. De film draait vanaf 12 april in de bioscoop, in de originele en Nederlands gesproken versie.

TRAILER WONDER PARK

BOYBAND FOURCE BRENGT SONG UIT VOOR BIOSCOOPFILM 'HOE TEM JE EEN DRAAK 3'

De populaire boyband FOURCE brengt op 4 januari a.s. een nieuwe single en videoclip uit, getiteld ‘Lopen op de Maan’. Het nummer is speciaal gemaakt voor de nieuwe animatiefilm Hoe Tem Je Een Draak 3, die vanaf zaterdag 12 januari a.s. in de bioscoop te zien is.

Naast het feit dat ‘Lopen op de Maan’ van FOURCE tijdens de aftiteling te horen is, treden ze ook op tijdens de feestelijke familiepremière op 12 januari in Amsterdam. Vanaf 4 januari is de videoclip van ‘Lopen op de Maan’ te bekijken op het YouTube-kanaal van FOURCE en is de single te downloaden en te streamen via o.a. Spotify, iTunes, Apple Music en Google Play Music.

Over FOURCE
De inmiddels razend populaire boyband FOURCE bestaat uit Max (15), Jannes (15), Ian (14) en Niels (13). De vier vrienden behaalden tijdens de finale van het Junior Eurovisie Songfestival 2017 in Georgië de vierde plek met hun nummer ‘Love Me’. Sindsdien hebben ze onder meer vijf eigen Nederlandstalige singles en drie Engelstalige covers uitgebracht, met in totaal meer dan 10 miljoen views op YouTube. Op 9 december jl. gaven de jongens hun eerste eigen concert in 013 Poppodium voor 2500 uitzinnige fans.

Over Hoe Tem Je Een Draak
DreamWorks Animation presenteert het langverwachte nieuwe deel van één van de meest populaire animatiefilmseries ooit: Hoe Tem Je Een Draak 3. Wat begon met de onwaarschijnlijke vriendschap tussen een jonge Viking en een echte Helleveeg-draak is nu uitgegroeid tot een trilogie over de avonturen van Hikkie en Tandloos. In dit nieuwe hoofdstuk ontdekken ze eindelijk waar ze voor bestemd zijn: Hikkie wordt het hoofd van het dorp Berk met Astrid aan zijn zijde, en Tandloos wordt de leider van de draken. Dan worden ze geconfronteerd met een levensbedreigend gevaar en valt Tandloos voor een Hemelfeeks-draak. De vriendschap tussen Hikkie en Tandloos wordt hierdoor meer dan ooit op de proef gesteld. Hoe Tem Je Een Draak 3 draait vanaf 12 januari 2019 in de bioscoop, in 2D en 3D.

TRAILER HOE TEM JE EEN DRAAK 3

RISING STAR STEFANIA SUPPORT ACT BIJ EERSTE CONCERT BOYBAND FOURCE IN 013

Het eerder aangekondigde concert op 9 december a.s. van de populaire boyband FOURCE in de kleine zaal van 013 Poppodium in Tilburg, was binnen 5 minuten uitverkocht. Er is toen gelijk opgeschaald naar de Main Stage van 013 en daar staat de teller inmiddels op bijna 2000 verkochte kaarten. Vanaf vandaag komen daar de fans van zangeres Stefania nog bij, want zij is de tweede support act bij het concert van FOURCE. Eerder werd al bekend dat Max & Anne, de winnaars van het Junior Songfestival 2018, ook in het voorprogramma van FOURCE zullen staan, met hun winnende nummer ‘Samen’.

De 15-jarige Stefania is een Nederlands-Griekse zangeres, actrice en presentatrice die momenteel hoge ogen gooit met haar eerste solosingle ‘Stupid Reasons’. Naast een grote following op Instagram (120K) en TikTok (200K) is ze ook zeer actief op YouTube – niet alleen op haar eigen kanaal (32K) maar ook als presentatrice bij de bekende kanalen MEIDEN magazine (53K) en Yours Today (100K).

Stefania begon haar zangcarrière op 9-jarige leeftijd bij The Voice Kids en nam vervolgens deel aan Kinderen voor Kinderen en het Junior Songfestival. Met de girlband Kisses vertegenwoordigde ze Nederland op het Junior Eurovisiesongfestival in Malta. In het voorprogramma van het concert van FOURCE zal ze vier nummers zingen, waaronder ook een nummer van haar grote voorbeeld Ariana Grande.

Het concert in 013 zal vooraf en achteraf van beats voorzien worden door de 14-jarige DJ Pieter Gabriel, die net als Stefania een rising star is in zijn vakgebied. Pieter is al sinds zijn zevende actief achter de draaitafels, onder meer op het Amsterdam Dance Event (als jongste DJ ooit) en ook jaarlijks op het hoofdpodium van het Tina Festival, waar de jongens van FOURCE hem onlangs tegenkwamen.

Kaarten voor het concert op zondag 9 december a.s. in 013 Poppodium (Main Stage) kosten € 22,50 per stuk. De online kaartverkoop verloopt via Ticketmaster en de websites van FOURCE en 013.

STEFANIA - STUPID REASONS (2018)

DJ PIETER GABRIEL @ TINA FESTIVAL 2018

TOMMIE CHRISTIAAN GEEFT ZICH BLOOT TIJDENS THEATERTOUR 'IN EEN ANDER LICHT'

Tommie Christiaan gaat er helemaal voor tijdens zijn theatertour 'In Een Ander Licht', die deze week begint met een try-out in de Rijswijkse Schouwburg en vervolgens het hele land door gaat. Met zijn persoonlijke verhaal over de uitdagingen, tegenslagen en geluksmomenten in zijn jeugd en in zijn huidige leven, verrast Tommie zijn publiek met meer dan alleen mooie liedjes.

Door persoonlijke anekdotes te vertellen en bijpassende songs te kiezen, geeft Tommie een geheel eigen draai aan zijn eerste solo-theatertour. De muziekkeuze varieert van kleine liedjes als 'Dat ik je mis' (Maaike Ouboter) en 'Echo' (van zijn eigen EP) tot het wat ruigere werk als 'Ik leef niet meer voor jou' (Marco Borsato) en 'Living in New York City' (Robin Thicke). Ook verschillende iconische nummers uit 'Beste Zangers' en 'The Passion' komen voorbij, allemaal live gespeeld door de topmuzikanten op het toneel onder leiding van Kelvin Allison.

Première
Bij de première op maandag 15 oktober in Schouwburg Amstelveen zullen naast familie en vrienden ook vele bekenden uit het vak aanwezig zijn om de officiële start van Tommie zijn theatertour te vieren. Ook het publiek kan bij deze première aanwezig zijn; de laatste kaarten zijn nu nog verkrijgbaar via de website van de schouwburg.

In een ander licht
Voor Tommie is het niks nieuws dat hij het theater in gaat, want een groot deel van zijn carrière speelde zich al af in het theater. Maar het is wel voor het eerst dat hij met zijn eigen theatershow komt, waarin zijn eigen muziek een hoofdrol speelt. Een nieuwe, spannende tijd, die hoort bij een nieuw hoofdstuk in zijn leven. Tommie Christiaan, in een ander licht. Te zien tot en met mei 2019 in 25 grote en kleine theaters door heel Nederland, waaronder het Oude Luxor in Rotterdam (20 okt) en Theater De Vest in zijn thuisstad Alkmaar (12 jan).