RUIM 1,2 MILJOEN KIJKERS VOOR TOMMIE'S AFLEVERING VAN BESTE ZANGERS

De aflevering van Beste Zangers waarin Tommie Christiaan centraal stond, was gisteravond goed voor ruim 1,2 miljoen kijkers. Daarmee was het de op één na best bekeken aflevering van dit seizoen. Volgende week wordt het seizoen afgesloten met een unieke duetten-aflevering.

Tommie stond in ‘zijn’ aflevering niet zelf op het podium op Ibiza, maar werd toegezongen door de andere zangers en zangeressen met nummers die iets met hem te maken hadden. Zo zong mezzosopraan Tania Kross het nummer Hope uit de musical Zorro, waar Tommie de hoofdrol in speelde. Voice-winnares Maan bracht I Won’t Give Up ten gehore van Jason Mraz, een artiest waar Tommie grote bewondering voor heeft, en Dennie Christian verraste Tommie het meest door zijn single Ik Mis Je voor hem te zingen.

De Surinaamse zanger Kenny B viel op met zijn versie van Greased Lightning, dat door Tommie werd gezongen in de musical Grease, en R&B-zanger Brace ging helemaal los op Jailhouse Rock, waarmee Tommie werd herinnerd aan zijn rol in de Elvis-musical Love Me Tender. De avond werd afgesloten door Anita Meyer met haar prachtige vertolking van Eric Clapton’s Tears In Heaven, dat voor Tommie een speciale betekenis heeft.

In de afgelopen zes weken heeft Tommie de anderen toegezongen met nummers die voor hen veel betekenen, zoals een pop-uitvoering van de ballad Someone That I Never Knew van Maan – een single die zij zelf schreef. Voor Dennie Christian zong Tommie Ik Leef Niet Meer Voor Jou – een nummer dat hij zong bij zijn komische rol in de film Ron Goossens, Low Budget Stuntman.

Tommie toonde zijn muzikale talent bij zijn cover van Kenny B’s Surinaamse nummer A Sama De (naar verluidt in vloeiend Aucaans) en zijn versie van het Italiaanse Caruso voor Tania Kross. Met Hartendief van Brace liet hij zien ook over enig raptalent te beschikken en voor Anita Meyer zong hij Pak Maar M’n Hand van Nick & Simon, omdat zij dat nummer in haar hart draagt sinds haar vertolking ervan bij The Passion.

Volgende week zingt Tommie twee duetten, waaronder een spectaculaire vertolking van het nummer Barcelona van Freddie Mercury en Montserrat Caballé, samen met Tania Kross. De laatste aflevering van Beste Zangers 2017 is zaterdag 8 juli om 20:30 uur te zien bij AVROTROS op NPO 1.

BESTE ZANGERS 2017: TOMMIE CHRISTIAAN, MAAN, BRACE, TANIA KROSS, JAN SMIT (PRESENTATOR), DENNIE CHRISTIAN, KENNY B, ANITA MEYER

WINSTON POST ALS KAPITEIN BAS IN NIEUWE BIOSCOOPFILM K3

Hanne, Marthe & Klaasje zijn hun allereerste K3-film aan het opnemen: K3 Love Cruise. Vanmiddag werd op het voormalige stoomschip Rotterdam in Katendrecht de complete cast gepresenteerd. Daarin is ook Winston Post present, die net als in de tv-serie Hallo K3! de rol van Bas vertolkt.

Andere gastrollen zijn weggelegd voor Nicolette van Dam en Tim Douwsma, die resp. als cruisedirecteur en als vroegere buurjongen van Hanne hun opwachting zullen maken in de nieuwe K3-film. K3 Love Cruise is een film van Studio 100, geregisseerd door Frederik Sonck. Distributeur Splendid Film en Kinepolis Film Distribution brengen de film op 13 december uit in de Nederlandse en Vlaamse bioscopen.

K3 Love Cruise
De meisjes van K3 zijn in de wolken: ze mogen als special guests mee met een cruise, op het schip van kapitein Bas. Mevrouw Visschers, de directeur van de cruisemaatschappij, is ook aan boord. Ze heeft hoge verwachtingen van het spetterende optreden dat K3 zal geven op het eindbal. Het lijkt een rustige, ontspannen trip te worden, maar het wordt een hele andere reis wanneer de parel die Klaasje van haar grootmoeder heeft gekregen, plotseling verandert in een parel-elf: Elvin. Alleen Klaasje, Hanne en Marthe kunnen Elvin zien. Elvin vaart mee met het schip naar zijn elfendochter Ayla in de Bikinicirkel, waar hij ooit is ontvoerd door de betbetovergrootvader van Klaasje. Elvin is dan ook razend op de meisjes van K3 en probeert hen zoveel mogelijk in een slecht daglicht te plaatsen. Dat doet hij door met zijn magische elfenstof de meest waanzinnige betoveringen te doen, waardoor de meiden steeds weer in moeilijke, maar hele grappige situaties belanden. Het is dan ook de vraag of K3 er uiteindelijk in zal slagen om, ondanks de sabotage van Elvin, het optreden voor Visschers tot een goed einde te brengen…

TOMMIE CHRISTIAAN NAAST VAJÈN IN 'ON YOUR FEET!'

Tommie Christiaan, momenteel te zien in het populaire televisieprogramma Beste Zangers, en Jim Bakkum delen vanaf oktober de rol van Emilio Estefan in de musical On Your Feet!. Jim en Tommie zullen afwisselend te zien zijn naast Vajèn van den Bosch, die Gloria Estefan speelt.

Albert Verlinde, producent en algemeen directeur van Stage Entertainment Nederland: “Vajèn krijgt als Gloria straks niet één, maar zelfs twee fantastische mannen aan haar zijde. Tommie Christiaan heeft mij en het publiek steeds weer verrast met zijn kwaliteiten als musicalacteur. Met deze rol zet hij een mooie nieuwe stap in zijn carrière”. On Your Feet! is vanaf 17 oktober te zien in het Beatrix Theater in Utrecht en gaat op zondag 29 oktober in première. De repetities starten in september.

Tommie Christiaan
“Ik heb ontzettend veel zin in deze show! De latin muziek is zo aanstekelijk en als acteur is het te gek om in de bijzondere carrière en het leven van de Estefans te mogen duiken. Het is met recht een eer om in de huid te kruipen van muziekicoon Emilio Estefan. Ik kijk enorm uit naar de start van de repetities en alle voorstellingen in het Beatrix Theater”, aldus Tommie. Op dit moment is Tommie te zien in het televisieprogramma Beste Zangers en de afgelopen maanden stond hij in de theaters met de musical HAIR. Eerder was hij onder andere te zien in Grease, The Little Mermaid en speelde hij de titelrol in de musical Zorro.

On Your Feet!
On Your Feet! vertelt het inspirerende en waargebeurde verhaal over de liefde, afkomst en ambitie van twee mensen die geloofden in hun talent, hun dromen - en in elkaar. Samen werden zij een internationale sensatie: Emilio en Gloria Estefan. De musical bevat uiteraard alle iconische Latin popsongs van Gloria Estefan en de Miami Sound Machine, zoals ‘Conga’, ‘Get On Your Feet’, ‘Rhythm is Gonna Get You’ en ‘Anything for You’.

www.OnYourFeet.nl

VAJÈN VAN DEN BOSCH & TOMMIE CHRISTIAAN

SARAH & JULIA RELEASEN SONG VOOR NIEUWE BIOSCOOPFILM DE SMURFEN

De populaire zangeressen Sarah & Julia brengen vandaag hun nieuwe single en videoclip uit, getiteld Hoofd in de Wolken. Op de single is ook een rap van Nigel Sean te horen. Het nummer is speciaal gemaakt voor de nieuwe 3D-animatiefilm De Smurfen en het Verloren Dorp, die vanaf zaterdag 1 april a.s. in de bioscoop te zien is.

Naast het feit dat Hoofd in de Wolken van Sarah & Julia tijdens de aftiteling te horen is, hebben ze ook allebei een rolletje ingesproken in de film. Eerder werd al bekend dat de Amerikaanse zangeres Meghan Trainor met I’m a Lady de wereldwijde titelsong voor Smurfs: The Lost Village verzorgt.

Op zaterdag 18 maart vieren Sarah, Julia en Nigel de release van de single Hoofd in de Wolken met twee live-optredens: ’s morgens bij Zapplive op NPO Zapp en ’s middags bij de landelijke filmpremière in Pathé Arena Amsterdam. In de daaropvolgende weken treden ze nog op in onder meer de Efteling, bij de Kids Top 20 en bij Zapp Your Planet.

Vanaf vandaag is de videoclip van Hoofd in de Wolken te bekijken op YouTube en Vevo en is de single te beluisteren via o.a. Spotify, Apple Music, iTunes en Google Play.


Over Sarah & Julia
Na het succes van hun muzikale debuut bij het Junior Songfestival in 2013 brachten de zussen Sarah (18) en Julia (15) in de afgelopen jaren zes eigen singles uit, waarmee ze ook zes keer een nummer-1-hit in de Kids Top 20 scoorden. In mei 2016 wonnen ze de allereerste Radio Disney Music Award voor Beste Nederlandse Act. Net als de voorgaande twee hits van Sarah & Julia – Here Come the Girls en Dance Like Nobody’s Watching – is ook de nieuwe single Hoofd in de Wolken geschreven en geproduceerd door het muzikale trio Future Presidents (bekend van hun successen met MainStreet).

Over Nigel Sean
In zijn jeugd was Nigel Sean (25) – net als Sarah & Julia – deelnemer aan het Junior Songfestival. Bij de start van zijn volwassen carrière trad Nigel in het weekend op als MC in clubs, met verschillende DJ's. Samen met DJ JiXXX vormt hij sindsdien het muzikale duo Murderhouse. In 2016 nam Nigel zijn eerste solotrack op en in datzelfde jaar won hij de talentenshow SuperSongDag van radiozender FunX. Hij werkt momenteel met de Future Presidents aan nieuw solomateriaal, dat in de loop van dit jaar zal uitkomen bij Warner Music.

Over De Smurfen en het Verloren Dorp
In de eerste volledig geanimeerde bioscoopfilm van de Smurfen vindt Smurfin een mysterieuze landkaart die naar het Verloren Dorp leidt. Op hun reis vol actie en gevaar zetten de Smurfen koers naar de grootste ontdekking in de geschiedenis van de Smurfheid! De film draait vanaf 1 april in de bioscoop, zowel in de originele als Nederlands gesproken versie, in 2D en 3D. Alle versies bevatten de song Hoofd in de Wolken en tot de Nederlandse stemmen behoren onder meer Johnny de Mol, Pip Pellens, Tygo Gernandt, Kees Tol, Roy Donders, Diederik Jekel, Hugo Kennis en Sarah & Julia.

SARAH & JULIA ft NIGEL SEAN - 'HOOFD IN DE WOLKEN' (2017)

TRAILER 'DE SMURFEN EN HET VERLOREN DORP' (2017)

WIJ WENSEN JE EEN FANTASTISCH 2017!

Het nieuwe jaar is inmiddels begonnen en wij kijken uit naar de kansen die 2017 biedt voor onze talenten en merken. Maar eerst kijken we nog even terug op een succesvol 2016. Hierbij enkele hoogtepunten…

De musical HAIR van Stage Entertainment was voor ons een belangrijke productie in 2016: we leverden twee acteurs en de hoofdsponsor, Suzuki. Tommie Christiaan speelt een hoofdrol en Jindra van Schaijk schittert in het ensemble.

Sarah & Julia blijven onverminderd populair in de jeugddoelgroep. Ze hebben het hele jaar een top-10-notering in de Kids Top 20 gehad, met ‘Dance Like Nobody’s Watching’ als meest recente hit (#1). Daarnaast hebben ze weer kriskras door het land opgetreden, met onder meer het Bevrijdingsfestival in Haarlem en ‘Tina in Concert’ in Carré als hoogtepunten. In mei wonnen ze bovendien de allereerste Radio Disney Music Award voor Beste Nederlandse Act. In het voorjaar komt hun nieuwe single uit, die gekoppeld is aan een grote bioscooprelease. Voor die tijd gaan ze eerst nog de Kilimanjaro beklimmen voor War Child, als nieuwste Famous Friends van de War Child Kidsclub.

De theatertour ‘Yakanuko – Vecht voor je dromen’ van schrijver/acteur Curt Fortin en illustrator Nick van Leent is op 30 december jl. van start gegaan in Haarlem. Een spectaculaire theatershow die geïnspireerd is op hun prijswinnende jeugdroman ‘Yakanuko – Een gevaarlijke opdracht’ en waarin naast Curt en Nick ook Noi Pakon en Sarah & Julia te zien zijn. De tour leidt ze in het voorjaar van 2017 langs grote schouwburgen door het hele land.

Op 5 november produceerden we voor het vierde jaar op rij de Benefit Night voor Sportclub Only Friends en het Friendship Sports Centre. Een feestelijke avond met traditiegetrouw een diner, diverse optredens, een loterij en een veiling. De avond werd gepresenteerd door Roué Verveer en Esther Schouten en onder meer Tino Martin en Karin Bloemen stonden op het podium. Er is weer ruim 2 ton opgehaald om sporten mogelijk te maken voor kinderen met een beperking.

Winston Post is sinds kort regelmatig te zien aan de desk bij SBS Shownieuws, waar hij het nieuws van duiding voorziet. Verder is hij op 14 januari a.s. te zien op NPO 3 in de jaarlijkse VIP-editie van ‘Mijn vader is de beste’, waarin hij samen met zijn zoon Jayden strijdt voor de overwinning!

Ook voor onze andere personality’s was 2016 een succesvol jaar en liggen er mooie projecten in het verschiet. Wij wensen hen èn jou een fantastisch 2017!

SARAH & JULIA

SARAH & JULIA

YAKANUKO - VECHT VOOR JE DROMEN

YAKANUKO - VECHT VOOR JE DROMEN

BENEFIT NIGHT 2016 - FRIENDSHIP SPORTS CENTRE & ONLY FRIENDS

BENEFIT NIGHT 2016 - FRIENDSHIP SPORTS CENTRE & ONLY FRIENDS

WINSTON POST BIJ SHOWNIEUWS

WINSTON POST BIJ SHOWNIEUWS