SARAH & JULIA LATEN FANS KANS MAKEN OP HUISKAMER-KERSTCONCERT

De populaire zangeressen Sarah & Julia hebben speciaal voor Kerst 2017 een mashup-video gemaakt van door hen geselecteerde kerstliedjes, geliefd bij jong en oud. Deze video is gekoppeld aan een unieke actie, waarbij alle fans van Sarah & Julia kans maken op een gratis akoestisch concert, thuis bij de kerstboom of bij het kerstdiner op school.

Sarah & Julia: “Wij vinden het erg leuk om iets bijzonders met Kerst te doen. Het is een gezellige tijd met familie, vrienden en lekker eten. Daar hoort voor ons altijd mooie muziek bij. Het lijkt ons echt superleuk om een keer thuis bij een familie of in de klas een akoestisch concert te geven. Heel intiem, met echt dat warme kerstgevoel!”

Win een huiskamer-kerstconcert
Om kans te maken op het akoestische kerstconcert in huiskamer of klas, moeten fans de mashup-video opzoeken op Instagram of Facebook en in een comment hun vrienden taggen en vertellen waarom ze willen winnen. De winnaar wordt bekend gemaakt op 18 december via de kanalen van Sarah & Julia. Een volledige uitleg is te vinden op de speciale actiepagina op de website van Sarah & Julia: http://sarah-julia.nl/actie

Over Sarah & Julia
Na het succes van hun muzikale debuut bij het Junior Songfestival in 2013 brachten de zussen Sarah (19) en Julia (16) in de afgelopen jaren zeven eigen singles uit, waarmee ze ook zeven keer een nummer-1-hit in de Kids Top 20 scoorden. In mei 2016 wonnen ze de Radio Disney Music Award voor Beste Nederlandse Act. Naast hun gezamenlijke carrière als zangeres, zijn Sarah en Julia ook actief als actrice in tv-series en films.

Links
De video op YouTube: https://youtu.be/Bzmfuzaf_dU
De post op Sarah’s Instagram: https://instagram.com/p/BcXbqgiFrMV
De post op Julia’s Instagram: https://instagram.com/p/BcXYmGBFyRa
De post op Facebook: https://fb.com/sarahjulia.nl/videos/1952146634800620

TOMMIE CHRISTIAAN LANCEERT NIEUWE SINGLE EN VIDEOCLIP: ‘ALLES WAT IK VOOR ME ZAG’

Zanger Tommie Christiaan, meest bekend van zijn musicalrollen en deelname aan Beste Zangers 2017, heeft een nieuwe single en videoclip gelanceerd, onder de titel ‘Alles Wat Ik Voor Me Zag’. Deze uptempo song is het eerste nummer van zijn binnenkort te verschijnen debuut-EP.

Deze zomer gooide Tommie hoge ogen met zijn vertolkingen van bekende nummers van anderen, in het tv-programma Beste Zangers op NPO 1. Nu komt hij met nieuw eigen repertoire. De single ‘Alles Wat Ik Voor Me Zag’ is de opvolger van ‘Ik Mis Je’, de debuutsingle die hij ruim een jaar geleden samen met zijn gitaarmaatje Nigel Schat uitbracht.

In de afgelopen jaren hebben honderdduizenden theaterbezoekers een musical bezocht waarin Tommie schitterde en dit jaar hebben miljoenen tv-kijkers genoten van zijn zangkunsten bij Beste Zangers. De nummers van Tommie zijn tot nu toe meer dan 10 miljoen keer gestreamd: ruim 1 miljoen plays op Spotify, 3,5 miljoen views op YouTube en bijna 6 miljoen views op Facebook.

Begin volgend jaar komt de eerste EP van Tommie uit, met daarop nieuwe Nederlandstalige popliedjes. Momenteel reist hij heen en weer tussen de studio’s in Zwijndrecht en Arnhem om de nummers af te maken. Elke song heeft een persoonlijk tintje, alleen al omdat Tommie zelf meeschrijft aan de teksten.

De eerste single ‘Alles Wat Ik Voor Me Zag’ is een productie van Sub-Bass Music Group en werd geschreven door Tommie samen met Marcel van Daalhuizen en Sebastiaan Brouwer. De single wordt uitgebracht door MBass Records en is vanaf 13 oktober 2017 wereldwijd beschikbaar via de download- en streamingdiensten van Apple, Spotify, Google, e.v.a.

Videoclip
Voor de bijbehorende videoclip is Tommie een nachtelijk avontuur aangegaan met danseres Jamie Dors, in en rondom de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Verschillende ruimtes en aangezichten van dit UNESCO Werelderfgoed vormen het spectaculaire decor van de video. Daarnaast is door regisseur Jelle Posthuma onder meer een unieke setting gecreëerd waarbij Tommie en zijn tegenspeelster werden belicht met de LED-koplampen van 12 auto’s. De videoclip is vanaf vandaag te bekijken via YouTube.

Over Tommie
Tommie Christiaan (31) groeide op in Alkmaar en is bij een groot publiek bekend geworden door zijn hoofdrol in de musical Zorro en het voorafgaande tv-programma ‘Op Zoek Naar Zorro’. Verder was hij te zien in onder meer Grease en HAIR en dit seizoen als Emilio Estefan in ‘On Your Feet!’.

TOMMIE CHRISTIAAN - 'ALLES WAT IK VOOR ME ZAG' (2017)

JINDRA KOMT MET DEBUUT-EP ‘VOEL JIJ WAT IK VOEL’

Twee jaar na haar deelname aan het televisieprogramma K3 zoekt K3 zet zangeres Jindra van Schaijk de eerste stap in haar solocarrière. Via crowdfunding haalde ze het benodigde bedrag binnen om de droom voor een eigen EP te laten uitkomen. Onder de titel Voel jij wat ik voel is deze vanaf 17 september overal verkrijgbaar.

Bij het Nederlandse en Vlaamse publiek werd Jindra bekend door het televisieprogramma K3 zoekt K3, waar ze in de finale net geen onderdeel werd van de Vlaams-Nederlandse meidengroep. Twee jaar na dit avontuur komt ze met haar eigen debuut-EP. “Toen iemand anderhalf jaar geleden tegen me zei: ‘jij moet eens liedjes gaan schrijven’, dacht ik ‘never gonna happen’. Ik heb geen verstand van songwriting. Toch was mijn nieuwsgierigheid gewekt en opeens was hij daar, binnen een half uur stond mijn eerste liedje op papier.”

Het bedrag om deze EP te financieren heeft Jindra bij elkaar gehaald door middel van crowdfunding, waarbij ze binnen vijf weken het benodigde bedrag had bereikt. Na maanden hard werken in de studio en slapeloze nachten kan de EP eindelijk worden gedeeld met het publiek. “De zoektocht naar mijn eigen ‘sound’ is beangstigend, overweldigend, bevrijdend, frustrerend en oh zo bevredigend. Ik ontdek mezelf opnieuw. Voel jij wat ik voel is een plaat met Nederlandstalige liedjes; stoer, lief, pittig en romantisch. Elk vertellen ze hun eigen verhaal en iedereen mag deze verhalen horen.”

Jindra heeft de release van haar debuut-EP op 17 september gevierd in Club Smederij in Tilburg, met een live-concert voor fans en genodigden. Het Belgische label Hitfabriek is verantwoordelijk voor de release van de EP. Voel jij wat ik voel is inmiddels wereldwijd beschikbaar via de download- en streamingdiensten van Apple, Spotify, Deezer e.v.a. Later zal de EP in België ook fysiek te verkrijgen zijn bij o.a. MediaMarkt en Carrefour.

RUIM 1,2 MILJOEN KIJKERS VOOR TOMMIE'S AFLEVERING VAN BESTE ZANGERS

De aflevering van Beste Zangers waarin Tommie Christiaan centraal stond, was gisteravond goed voor ruim 1,2 miljoen kijkers. Daarmee was het de op één na best bekeken aflevering van dit seizoen. Volgende week wordt het seizoen afgesloten met een unieke duetten-aflevering.

Tommie stond in ‘zijn’ aflevering niet zelf op het podium op Ibiza, maar werd toegezongen door de andere zangers en zangeressen met nummers die iets met hem te maken hadden. Zo zong mezzosopraan Tania Kross het nummer Hope uit de musical Zorro, waar Tommie de hoofdrol in speelde. Voice-winnares Maan bracht I Won’t Give Up ten gehore van Jason Mraz, een artiest waar Tommie grote bewondering voor heeft, en Dennie Christian verraste Tommie het meest door zijn single Ik Mis Je voor hem te zingen.

De Surinaamse zanger Kenny B viel op met zijn versie van Greased Lightning, dat door Tommie werd gezongen in de musical Grease, en R&B-zanger Brace ging helemaal los op Jailhouse Rock, waarmee Tommie werd herinnerd aan zijn rol in de Elvis-musical Love Me Tender. De avond werd afgesloten door Anita Meyer met haar prachtige vertolking van Eric Clapton’s Tears In Heaven, dat voor Tommie een speciale betekenis heeft.

In de afgelopen zes weken heeft Tommie de anderen toegezongen met nummers die voor hen veel betekenen, zoals een pop-uitvoering van de ballad Someone That I Never Knew van Maan – een single die zij zelf schreef. Voor Dennie Christian zong Tommie Ik Leef Niet Meer Voor Jou – een nummer dat hij zong bij zijn komische rol in de film Ron Goossens, Low Budget Stuntman.

Tommie toonde zijn muzikale talent bij zijn cover van Kenny B’s Surinaamse nummer A Sama De (naar verluidt in vloeiend Aucaans) en zijn versie van het Italiaanse Caruso voor Tania Kross. Met Hartendief van Brace liet hij zien ook over enig raptalent te beschikken en voor Anita Meyer zong hij Pak Maar M’n Hand van Nick & Simon, omdat zij dat nummer in haar hart draagt sinds haar vertolking ervan bij The Passion.

Volgende week zingt Tommie twee duetten, waaronder een spectaculaire vertolking van het nummer Barcelona van Freddie Mercury en Montserrat Caballé, samen met Tania Kross. De laatste aflevering van Beste Zangers 2017 is zaterdag 8 juli om 20:30 uur te zien bij AVROTROS op NPO 1.

BESTE ZANGERS 2017: TOMMIE CHRISTIAAN, MAAN, BRACE, TANIA KROSS, JAN SMIT (PRESENTATOR), DENNIE CHRISTIAN, KENNY B, ANITA MEYER

WINSTON POST ALS KAPITEIN BAS IN NIEUWE BIOSCOOPFILM K3

Hanne, Marthe & Klaasje zijn hun allereerste K3-film aan het opnemen: K3 Love Cruise. Vanmiddag werd op het voormalige stoomschip Rotterdam in Katendrecht de complete cast gepresenteerd. Daarin is ook Winston Post present, die net als in de tv-serie Hallo K3! de rol van Bas vertolkt.

Andere gastrollen zijn weggelegd voor Nicolette van Dam en Tim Douwsma, die resp. als cruisedirecteur en als vroegere buurjongen van Hanne hun opwachting zullen maken in de nieuwe K3-film. K3 Love Cruise is een film van Studio 100, geregisseerd door Frederik Sonck. Distributeur Splendid Film en Kinepolis Film Distribution brengen de film op 13 december uit in de Nederlandse en Vlaamse bioscopen.

K3 Love Cruise
De meisjes van K3 zijn in de wolken: ze mogen als special guests mee met een cruise, op het schip van kapitein Bas. Mevrouw Visschers, de directeur van de cruisemaatschappij, is ook aan boord. Ze heeft hoge verwachtingen van het spetterende optreden dat K3 zal geven op het eindbal. Het lijkt een rustige, ontspannen trip te worden, maar het wordt een hele andere reis wanneer de parel die Klaasje van haar grootmoeder heeft gekregen, plotseling verandert in een parel-elf: Elvin. Alleen Klaasje, Hanne en Marthe kunnen Elvin zien. Elvin vaart mee met het schip naar zijn elfendochter Ayla in de Bikinicirkel, waar hij ooit is ontvoerd door de betbetovergrootvader van Klaasje. Elvin is dan ook razend op de meisjes van K3 en probeert hen zoveel mogelijk in een slecht daglicht te plaatsen. Dat doet hij door met zijn magische elfenstof de meest waanzinnige betoveringen te doen, waardoor de meiden steeds weer in moeilijke, maar hele grappige situaties belanden. Het is dan ook de vraag of K3 er uiteindelijk in zal slagen om, ondanks de sabotage van Elvin, het optreden voor Visschers tot een goed einde te brengen…

K3 LOVE CRUISE - TRAILER (2017)