TOMMIE CHRISTIAAN LANCEERT NIEUWE SINGLE: ‘ALLES WAT IK VOOR ME ZAG’

Zanger Tommie Christiaan, meest bekend van zijn musicalrollen en deelname aan Beste Zangers 2017, lanceert vandaag zijn nieuwe single ‘Alles Wat Ik Voor Me Zag’. Deze uptempo song is het eerste nummer van zijn binnenkort te verschijnen debuut-EP.

Deze zomer gooide Tommie hoge ogen met zijn vertolkingen van bekende nummers van anderen, in het tv-programma Beste Zangers op NPO 1. Nu komt hij met nieuw eigen repertoire. De single ‘Alles Wat Ik Voor Me Zag’ is de opvolger van ‘Ik Mis Je’, de debuutsingle die hij ruim een jaar geleden samen met zijn gitaarmaatje Nigel Schat uitbracht.

In de afgelopen jaren hebben honderdduizenden theaterbezoekers een musical bezocht waarin Tommie schitterde en dit jaar hebben miljoenen tv-kijkers genoten van zijn zangkunsten bij Beste Zangers. De nummers van Tommie zijn tot nu toe meer dan 10 miljoen keer gestreamd: ruim 1 miljoen plays op Spotify, 3,5 miljoen views op YouTube en bijna 6 miljoen views op Facebook.

Het nummer ‘Alles Wat Ik Voor Me Zag’ is een productie van Sub-Bass Music Group en werd geschreven door Tommie samen met Marcel van Daalhuizen en Sebastiaan Brouwer. De single wordt uitgebracht door MBass Records en is vanaf 13 oktober 2017 wereldwijd beschikbaar via de download- en streamingdiensten van Apple, Spotify, Google, e.v.a. Binnenkort volgt de bijbehorende videoclip.

Over Tommie
Tommie Christiaan (31) groeide op in Alkmaar en is bij een groot publiek bekend geworden door zijn hoofdrol in de musical Zorro en het voorafgaande tv-programma ‘Op Zoek Naar Zorro’. Verder was hij te zien in onder meer Grease en HAIR en dit seizoen als Emilio Estefan in ‘On Your Feet!’.

JINDRA KOMT MET DEBUUT-EP ‘VOEL JIJ WAT IK VOEL’

Twee jaar na haar deelname aan het televisieprogramma K3 zoekt K3 zet zangeres Jindra van Schaijk de eerste stap in haar solocarrière. Via crowdfunding haalde ze het benodigde bedrag binnen om de droom voor een eigen EP te laten uitkomen. Onder de titel Voel jij wat ik voel is deze vanaf 17 september overal verkrijgbaar.

Bij het Nederlandse en Vlaamse publiek werd Jindra bekend door het televisieprogramma K3 zoekt K3, waar ze in de finale net geen onderdeel werd van de Vlaams-Nederlandse meidengroep. Twee jaar na dit avontuur komt ze met haar eigen debuut-EP. “Toen iemand anderhalf jaar geleden tegen me zei: ‘jij moet eens liedjes gaan schrijven’, dacht ik ‘never gonna happen’. Ik heb geen verstand van songwriting. Toch was mijn nieuwsgierigheid gewekt en opeens was hij daar, binnen een half uur stond mijn eerste liedje op papier.”

Het bedrag om deze EP te financieren heeft Jindra bij elkaar gehaald door middel van crowdfunding, waarbij ze binnen vijf weken het benodigde bedrag had bereikt. Na maanden hard werken in de studio en slapeloze nachten kan de EP eindelijk worden gedeeld met het publiek. “De zoektocht naar mijn eigen ‘sound’ is beangstigend, overweldigend, bevrijdend, frustrerend en oh zo bevredigend. Ik ontdek mezelf opnieuw. Voel jij wat ik voel is een plaat met Nederlandstalige liedjes; stoer, lief, pittig en romantisch. Elk vertellen ze hun eigen verhaal en iedereen mag deze verhalen horen.”

Jindra heeft de release van haar debuut-EP op 17 september gevierd in Club Smederij in Tilburg, met een live-concert voor fans en genodigden. Het Belgische label Hitfabriek is verantwoordelijk voor de release van de EP. Voel jij wat ik voel is inmiddels wereldwijd beschikbaar via de download- en streamingdiensten van Apple, Spotify, Deezer e.v.a. Later zal de EP in België ook fysiek te verkrijgen zijn bij o.a. MediaMarkt en Carrefour.

RUIM 1,2 MILJOEN KIJKERS VOOR TOMMIE'S AFLEVERING VAN BESTE ZANGERS

De aflevering van Beste Zangers waarin Tommie Christiaan centraal stond, was gisteravond goed voor ruim 1,2 miljoen kijkers. Daarmee was het de op één na best bekeken aflevering van dit seizoen. Volgende week wordt het seizoen afgesloten met een unieke duetten-aflevering.

Tommie stond in ‘zijn’ aflevering niet zelf op het podium op Ibiza, maar werd toegezongen door de andere zangers en zangeressen met nummers die iets met hem te maken hadden. Zo zong mezzosopraan Tania Kross het nummer Hope uit de musical Zorro, waar Tommie de hoofdrol in speelde. Voice-winnares Maan bracht I Won’t Give Up ten gehore van Jason Mraz, een artiest waar Tommie grote bewondering voor heeft, en Dennie Christian verraste Tommie het meest door zijn single Ik Mis Je voor hem te zingen.

De Surinaamse zanger Kenny B viel op met zijn versie van Greased Lightning, dat door Tommie werd gezongen in de musical Grease, en R&B-zanger Brace ging helemaal los op Jailhouse Rock, waarmee Tommie werd herinnerd aan zijn rol in de Elvis-musical Love Me Tender. De avond werd afgesloten door Anita Meyer met haar prachtige vertolking van Eric Clapton’s Tears In Heaven, dat voor Tommie een speciale betekenis heeft.

In de afgelopen zes weken heeft Tommie de anderen toegezongen met nummers die voor hen veel betekenen, zoals een pop-uitvoering van de ballad Someone That I Never Knew van Maan – een single die zij zelf schreef. Voor Dennie Christian zong Tommie Ik Leef Niet Meer Voor Jou – een nummer dat hij zong bij zijn komische rol in de film Ron Goossens, Low Budget Stuntman.

Tommie toonde zijn muzikale talent bij zijn cover van Kenny B’s Surinaamse nummer A Sama De (naar verluidt in vloeiend Aucaans) en zijn versie van het Italiaanse Caruso voor Tania Kross. Met Hartendief van Brace liet hij zien ook over enig raptalent te beschikken en voor Anita Meyer zong hij Pak Maar M’n Hand van Nick & Simon, omdat zij dat nummer in haar hart draagt sinds haar vertolking ervan bij The Passion.

Volgende week zingt Tommie twee duetten, waaronder een spectaculaire vertolking van het nummer Barcelona van Freddie Mercury en Montserrat Caballé, samen met Tania Kross. De laatste aflevering van Beste Zangers 2017 is zaterdag 8 juli om 20:30 uur te zien bij AVROTROS op NPO 1.

BESTE ZANGERS 2017: TOMMIE CHRISTIAAN, MAAN, BRACE, TANIA KROSS, JAN SMIT (PRESENTATOR), DENNIE CHRISTIAN, KENNY B, ANITA MEYER

WINSTON POST ALS KAPITEIN BAS IN NIEUWE BIOSCOOPFILM K3

Hanne, Marthe & Klaasje zijn hun allereerste K3-film aan het opnemen: K3 Love Cruise. Vanmiddag werd op het voormalige stoomschip Rotterdam in Katendrecht de complete cast gepresenteerd. Daarin is ook Winston Post present, die net als in de tv-serie Hallo K3! de rol van Bas vertolkt.

Andere gastrollen zijn weggelegd voor Nicolette van Dam en Tim Douwsma, die resp. als cruisedirecteur en als vroegere buurjongen van Hanne hun opwachting zullen maken in de nieuwe K3-film. K3 Love Cruise is een film van Studio 100, geregisseerd door Frederik Sonck. Distributeur Splendid Film en Kinepolis Film Distribution brengen de film op 13 december uit in de Nederlandse en Vlaamse bioscopen.

K3 Love Cruise
De meisjes van K3 zijn in de wolken: ze mogen als special guests mee met een cruise, op het schip van kapitein Bas. Mevrouw Visschers, de directeur van de cruisemaatschappij, is ook aan boord. Ze heeft hoge verwachtingen van het spetterende optreden dat K3 zal geven op het eindbal. Het lijkt een rustige, ontspannen trip te worden, maar het wordt een hele andere reis wanneer de parel die Klaasje van haar grootmoeder heeft gekregen, plotseling verandert in een parel-elf: Elvin. Alleen Klaasje, Hanne en Marthe kunnen Elvin zien. Elvin vaart mee met het schip naar zijn elfendochter Ayla in de Bikinicirkel, waar hij ooit is ontvoerd door de betbetovergrootvader van Klaasje. Elvin is dan ook razend op de meisjes van K3 en probeert hen zoveel mogelijk in een slecht daglicht te plaatsen. Dat doet hij door met zijn magische elfenstof de meest waanzinnige betoveringen te doen, waardoor de meiden steeds weer in moeilijke, maar hele grappige situaties belanden. Het is dan ook de vraag of K3 er uiteindelijk in zal slagen om, ondanks de sabotage van Elvin, het optreden voor Visschers tot een goed einde te brengen…

K3 LOVE CRUISE - TRAILER (2017)

TOMMIE CHRISTIAAN NAAST VAJÈN IN 'ON YOUR FEET!'

Tommie Christiaan, momenteel te zien in het populaire televisieprogramma Beste Zangers, en Jim Bakkum delen vanaf oktober de rol van Emilio Estefan in de musical On Your Feet!. Jim en Tommie zullen afwisselend te zien zijn naast Vajèn van den Bosch, die Gloria Estefan speelt.

Albert Verlinde, producent en algemeen directeur van Stage Entertainment Nederland: “Vajèn krijgt als Gloria straks niet één, maar zelfs twee fantastische mannen aan haar zijde. Tommie Christiaan heeft mij en het publiek steeds weer verrast met zijn kwaliteiten als musicalacteur. Met deze rol zet hij een mooie nieuwe stap in zijn carrière”. On Your Feet! is vanaf 17 oktober te zien in het Beatrix Theater in Utrecht en gaat op zondag 29 oktober in première. De repetities starten in september.

Tommie Christiaan
“Ik heb ontzettend veel zin in deze show! De latin muziek is zo aanstekelijk en als acteur is het te gek om in de bijzondere carrière en het leven van de Estefans te mogen duiken. Het is met recht een eer om in de huid te kruipen van muziekicoon Emilio Estefan. Ik kijk enorm uit naar de start van de repetities en alle voorstellingen in het Beatrix Theater”, aldus Tommie. Op dit moment is Tommie te zien in het televisieprogramma Beste Zangers en de afgelopen maanden stond hij in de theaters met de musical HAIR. Eerder was hij onder andere te zien in Grease, The Little Mermaid en speelde hij de titelrol in de musical Zorro.

On Your Feet!
On Your Feet! vertelt het inspirerende en waargebeurde verhaal over de liefde, afkomst en ambitie van twee mensen die geloofden in hun talent, hun dromen - en in elkaar. Samen werden zij een internationale sensatie: Emilio en Gloria Estefan. De musical bevat uiteraard alle iconische Latin popsongs van Gloria Estefan en de Miami Sound Machine, zoals ‘Conga’, ‘Get On Your Feet’, ‘Rhythm is Gonna Get You’ en ‘Anything for You’.

www.OnYourFeet.nl

VAJÈN VAN DEN BOSCH & TOMMIE CHRISTIAAN