DREAMGIRLS IN PREMIÈRE MET SPECTACULAIRE VIP-CATERING

Een uitzinnig premièrepubliek, een rode loper bomvol cameraploegen en mooie recensies: afgelopen zondag ging de musical Dreamgirls, de grootste reizende musical van dit seizoen, in première in het nieuwe Luxor theater in Rotterdam. Niet alleen de in groten getale aanwezige BN’ers waren lyrisch over de musical, maar ook de pers was enthousiast:

    “Swingende jukebox” – Telegraaf
    “Soul druipt van de muren” – Metro
    “Gelikte R&B-show” – NRC
    “Vocaal spectaculair” – Dagblad van het Noorden

Cuisine on tour verzorgde, als hoofdsponsor van de musical, het culinaire programma van de premièrelunch en de afterparty. Jeroen Dona, directeur van Albert Verlinde Entertainment, complimenteerde de cateraar met haar performance: “Nooit eerder was de culinaire invulling tijdens een première zo goed, wij zijn trots op deze nieuwe samenwerking”.

Arne Ramak, chef-kok bij Cuisine on tour, liet zich inspireren door de hoofdrolspelers. Hij vroeg ‘The Dreamettes’ naar hun smaakvoorkeuren en lievelingsgerechten. Dit leverde interessante input op. Met deze inspiraties stelde hij een driegangen ‘dream lunch’ samen. De gouden pinda’s, geserveerd tijdens het voorgerecht, spatten van de zwarte borden af. Tijdens de afterparty werden de 1.500 gasten verrast met diverse lievelingsgerechtjes van de cast, waaronder Berget’s Burger en frisse Dreamsalads.

Cuisine on tour is een nieuwe weg ingeslagen door een verbintenis aan te gaan met deze musicalproductie. Door middel van de evenementen en de communicatie rondom de musicalproductie ziet de cateraar kansen om haar landelijke naamsbekendheid, producten en diensten onder de aandacht te brengen bij een groot publiek en nieuwe potentiële opdrachtgevers. EGO Company is verantwoordelijk voor de totstandkoming van deze deal tussen Cuisine on tour en Albert Verlinde Entertainment.