HUMBERTO TAN & AICHA MARGHADI PRESENTEREN BENEFIT NIGHT 2014

De Stichting Ronald McDonald Centre is samen met de Stichting Sportclub Only Friends zeer actief om naamsbekendheid en betrokkenheid te realiseren, onder meer middels de jaarlijkse Benefit Night: een benefietavond waarvoor mensen uit het bedrijfsleven worden uitgenodigd. Een bijzonder feest met een sportief karakter en interessante aanwezigen, verrassende optredens, uitzonderlijke veilingitems en een verrukkelijk diner.

In 2013 werd de eerste Benefit Night georganiseerd als try-out. Deze avond was een doorslaand succes: de opbrengst bedroeg € 82.200,-. Een opbrengst die mede dankzij de belangeloze inzet van vele partners tot stand kon komen.

De voorbereidingen voor de Benefit Night van 2014 zijn al in volle gang. Diverse sponsoring partners hebben hun medewerking wederom toegezegd, onder wie EGO Company, NH Hotels, VHC Jongens en Ampco Flashlight. Deze editie wordt groots aangepakt en zal gepresenteerd worden door Humberto Tan en Aicha Marghadi, met optredens van onder meer Mathilde Santing en Shirma Rouse.

De tweede Benefit Night van het Ronald McDonald Centre en sportclub Only Friends vindt plaats op 13 december 2014, op het Ronald McDonald Centre in Amsterdam-Noord.

HUMBERTO TAN

HUMBERTO TAN

AICHA MARGHADI

AICHA MARGHADI