GROOT SUCCES BIJ TWEEDE BENEFIT NIGHT VAN RONALD MCDONALD CENTRE EN ONLY FRIENDS

Afgelopen zaterdag vond de tweede Benefit Night plaats van het Ronald McDonald Centre en Only Friends. De avond werd gepresenteerd door Humberto Tan en Aicha Marghadi en was een enorm succes, met een totale opbrengst van maar liefst 190.200 euro voor de sportclub en het sportcentrum voor gehandicapte kinderen.

Vorig jaar vond de eerste editie plaats in het clubhuis, met ruim 20 verkochte tafels. Dit jaar heeft de organisatie dit weten te verdubbelen tot 40 tafels, waardoor er een grotere zaal nodig was. Aangezien de productie van het evenement in handen was van EGO Company, hebben wij de mogelijkheden bekeken voor het onderbrengen van de Benefit Night in de sporthal van het Ronald McDonald Centre. Dit bleek een uitstekende keuze. Samen met onze partners Ampco Flashlight, All Areas en BeamSystems en de sponsoring partners van het RMDC hebben we de sporthal weten om te toveren tot volwaardige diner- en entertainmentzaal, waar een fantastische avond heeft plaatsgevonden.

Bij de ontvangst werd het glaasje bubbels ingeschonken door Compagnie NEWA’s champagne girl Noi Pakon. Daarna ging het dak eraf met fantastische optredens van Mathilde Santing, Eric Out, Joke de Kruijf, Shirma Rouse, Tommie Christiaan en cabaretier Juliën Lubeek, afgewisseld met heerlijk eten en drinken, een superloterij en een volgepakte veiling. In de veiling gingen tal van unieke items onder de hamer, die onder meer ter beschikking gesteld waren door topsporters. De avond werd afgesloten met de bekendmaking van de totale opbrengst van de Benefit Night: € 190.200,00!!

Onze dank gaat uit naar alle artiesten, bedrijven en personen die belangeloos hebben meegeholpen om deze avond tot een groot succes te maken. Wij kijken alvast uit naar volgend jaar!

RONALD MCDONALD CENTRE ONLY FRIENDS BENEFIT NIGHT 2014

Foto's: ZillionProductions.com
Bekijk hier meer foto's van de avond.

FOTO'S VAN DE TOTSTANDKOMING