LANCERING SAMSUNG GALAXY S5 IN TIVOLIVREDENBURG

Afgelopen donderdag stond het splinternieuwe TivoliVredenburg in Utrecht in het teken van de lancering van de Samsung GALAXY S5 en Gear. Brand New Live produceerde in opdracht van Samsung de spectaculaire lancering van deze nieuwe devices en Cuisine on tour verzorgde een culinair 5-gangen diner.

Ruim 200 gasten onder wie schaatscoach Gerard Kemkers, kunstenaar GabyGaby en topmodel Doutzen Kroes genoten van een avondvullend diner, waarbij de nadruk lag op healthy en power food. Ieder gerecht sloot aan bij de presentatie van een specifieke spreker.

Het evenement vond plaats op de 6e etage van TivoliVredenburg, met als decor het uitzicht over het centrum van Utrecht. Cuisine on tour was door evenementenbureau Brand New Live geselecteerd als culinair partner. Op het gebied van maatwerk, creativiteit en presentatie wist de conceptcateraar het verschil te maken. Met veel trots kijkt het team van Cuisine on tour terug op een succesvolle samenwerking met Brand New Live.

“Iedere opdracht voelt als een wedstrijd waarbij je moet winnen om kampioen te worden. De opdracht van Brand New Live voor de introductie van de Samsung GALAXY S5 en Gear, werd door Cuisine on tour ervaren als een wedstrijd op topniveau,” aldus Dimitri Chalos, directeur Cuisine on tour.