B-BRAVE EN KIM-LIAN SLUITEN SPORTSEIZOEN ONLY FRIENDS AF

B-Brave en Kim-Lian gaven tijdens de ‘Jacques Parson Dag’ afgelopen woensdag een intiem optreden in het Ronald McDonald Centre voor een groep kinderen en jongeren met een beperking. Voorafgaand aan de optredens vonden diverse sportactiviteiten plaats en daarmee was deze sportdag de afsluiting van het seizoen 2013-2014 van sportclub Only Friends.

Jacques Parson, directeur van retail-organisatie Kappé International, is ambassadeur vanaf de oprichting van sportclub Only Friends. De ‘Jacques Parson Dag’, een jaarlijks terugkerend sportief evenement voor de leden van Only Friends, wordt enerzijds georganiseerd ter ere van hun ambassadeur en anderzijds om het sportseizoen met z’n allen sportief af te sluiten.

Hartkloppingen
Ieder jaar regelt Parson één of meerdere artiesten om deze dag in het clubhuis van het Ronald McDonald Centre feestelijk af te sluiten. Dit jaar heeft EGO Company zangeres en presentatrice Kim-Lian van der Meij en de Nederlandse boyband B-Brave weten te strikken voor deze gelegenheid. Met name de jongens van B-Brave lieten de harten van vele aanwezigen sneller kloppen! Ze hebben niet alleen opgetreden op het podium, maar ook een potje meegevoetbald op het sportveld en alle aanwezige sporters voorzien van foto’s en handtekeningen. Kim-Lian creëerde een bijzonder moment door enkele sporters op het podium te halen en extra in het zonnetje te zetten door ze persoonlijk toe te zingen.

Kampioenen
Verder deed oud-hockey-international Kim Lammers, die de nieuwe directeur van het Ronald McDonald Centre wordt, actief mee tijdens het sporten en reikte zij samen met Paralympisch kampioen atletiek Marlou van Rhijn, vijfvoudig wereldkampioen boksen Esther Schouten en cabaratier Najib Amhali medailles uit aan de winnaars van de sportdag. RTL Boulevard deed verslag en sprak Najib en Esther over Only Friends.

Only Friends
Bij sportclub Only Friends kunnen kinderen en jongeren met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking en/of chronische ziekte terecht om de sporten. De sportclub, die zijn thuisbasis heeft op het Ronald McDonald Centre in Amsterdam, biedt inmiddels meer dan 20 verschillende sporten aan zijn 600 leden. Van voetbal tot rolstoelbasketbal, van tennis tot duiken, van atletiek tot handboogschieten, de sportclub is van alle markten thuis. Bij Only Friends geldt ‘Je bent goed zoals je bent’, waarbij er niet naar de beperking wordt gekeken maar naar de mogelijkheden van de sporters.