WINSTON POST WAAGT ZICH AAN HET PAALDANSEN

Winston Post is geen uitdaging te gek: na een reeks zeer intensieve opdrachten in Fort Boyard stort hij zich nu op een nieuw avontuur: paaldansen!

Toen hij door RTL werd benaderd voor het nieuwe spectaculaire programma ‘Celebrity Pole Dancing’ moest hij er wel even over nadenken, maar uiteindelijk besloot hij er gewoon voor te gaan! Op dit moment krijgt Winston een intensieve training van een paaldanscoach. Hij kan trainen wanneer het hem uitkomt, want bij hem thuis is een paal geplaatst. Bij paaldansen gaat het om kracht, passie en doorzettingsvermogen om daarmee tot een complete beheersing en controle van het lichaam te komen. Een uitdagende klus voor Winston, die gepaard gaat met veel vallen en opstaan.

In totaal gaat het om 12 kandidaten die zichzelf klaarstomen als professioneel paaldanser. Naast Winston zijn dat o.a. collega-acteurs Liesbeth Kamerling, Ron Link en Dilan Yurdakul (GTST), turners Jeffrey Wammes en Verona van de Leur en danser Vincent Vianen.

Samen met de andere kandidaten is Winston te zien in 5 studioshows, waar hij zijn geleerde acts voor een deskundige jury moet uitvoeren. Uiteindelijk wordt duidelijk of Winston zich ‘Pole Dancer 2014’ mag noemen, of dat iemand anders er met de titel vandoor gaat! De uitzendingen beginnen half september bij RTL 5.