CURT PRESENTEERT TECHTIME VOOR DISCOVERY CHANNEL

Curt Fortin was de afgelopen weken te zien op Discovery Channel als presentator van het programma TechTime.

In 4 afleveringen van 10 minuten werd het technische werk bij de Marine, Landmacht en Luchtmacht spectaculair in beeld gebracht. Curt is voor deze programmareeks onder meer naar Kamp Castor in Mali afgereisd.

Alle afleveringen zijn op deze pagina terug te kijken.

TECHTIME | AFL 1 | 21 JUL 2014

In deze aflevering kijken we mee met Officier Technische Dienst Jan-Aart Hop. Hij geeft leiding aan een technisch team aan boord van een luchtverdedigings- en commandofregat van de Marine. Tijdens een oefening op zee laat hij zien hoe managen en techniek samenkomen.

TECHTIME | AFL 3 | 4 AUG 2014

In deze aflevering loopt presentator Curt mee met Sergeant Martijn Flips van de Luchtmacht. Martijn is Onderofficier Avionica Elektronica en is verantwoordelijk voor het onderhoud van F16's. Van standaardonderhoud tot storingen, Martijn weet raad met alle technische uitdagingen en kent het toestel door en door.

TECHTIME | AFL 2 | 28 JUL 2014

In deze aflevering loopt Curt mee met Sergeant der Eerste Klasse Jamie Wekenborg. Jamie is Onderofficier Wapensysteemtechnicus en is verantwoordelijk voor het onderhoud aan de wapensystemen van de CV90 (Combat Vehicle 90, pantservoertuig).

TECHTIME | AFL 4 | 11 AUG 2014

Voor deze laatste aflevering gaat Curt op bezoek bij Niels en Bram in Mali. Deze twee militairen werken allebei in de techniek, maar doen heel verschillend werk. Niels hoort bij de genie en zorgt voor de opbouw van Kamp Castor en Bram doet het technisch onderhoud van de Apache helikopters in Mali. Kijk mee hoe Curt zwoegt met zand en hitte!