NOI PAKON GAAT 'VIRAL'

De shoot die Noi Pakon vorig jaar deed voor FrieslandCampina Kievit, is deze maand ineens opgepikt door diverse internationale websites en blogs en is daarmee helemaal 'viral' gegaan.

Vorige week berichtte het Duitse designblog iGNANT over de acrobatische toeren van Noi in de foto's van Jeffrey Vanhoutte. En op dezelfde dag publiceerde ook het bekende internationale blog Bored Panda erover. Dat bericht werd via Facebook bijna 65.000 geliket en 5000 keer gedeeld. Een paar dagen later stond het bericht ook op talloze andere websites, waaronder het Franse creatieve platform Fubiz.

Toen vervolgens de zeer populaire Facebook-pagina van Architecture & Design (bijna 18 miljoen volgers) de foto's publiceerde in een post, ging het heel hard. Daar staat de teller nu op bijna 300.000 likes en meer dan 35.000 'shares'.