EGO COMPANY VERHUIST NAAR MEDIA PARK

Na ruim 8 jaar in Utrecht te zijn gevestigd, verhuist EGO Company per 1 februari 2015 naar het Media Park in Hilversum. In één van de Heideheuvel-panden - eigendom van de NOS - betrekken we een nieuw kantoor, op een steenworp afstand van mediabedrijven als RTL Nederland, Talpa, DutchView, United, Sony Music en de NPO, evenals diverse omroepen waaronder de NOS, NTR, BNN-VARA en AVROTROS.

Voor Spiros betekent de verhuizing een terugkeer naar Hilversum: met zijn toenmalige bedrijf SilvaScreen was hij in de periode 2002-2006 ook gevestigd in de mediastad. “Hoewel Utrecht voor mij uit praktisch oogpunt altijd een hele fijne vestigingsplaats is geweest, vind ik het Media Park in Hilversum een inspirerender omgeving voor ons bedrijf, zeker gezien onze activiteiten. Op deze manier zijn verbanden veel sneller en makkelijker gelegd. Ik ben heel blij weer terug te zijn in Hilversum!”

Het nieuwe kantoor van EGO Company bevindt zich in Media Park Heideheuvel H1, aan de Mart Smeetslaan 1 in Hilversum. Het telefoonnummer blijft ongewijzigd: 088 - 628 88 88.

HET NOS-GEBOUW HEIDEHEUVEL H1 OP HET HILVERSUMSE MEDIA PARK