RONALD MCDONALD CENTRE EN SPORTCLUB ONLY FRIENDS HALEN KWART MILJOEN OP TIJDENS DERDE BENEFIT NIGHT

De derde Benefit Night van het Ronald McDonald Centre en Sportclub Only Friends was een groot succes. Mede dankzij een zeer succesvolle veiling en loterij heeft de Benefit Night 2015 maar liefst € 257.070,- opgeleverd!

Met optredens van o.a. Klaas van der Eerden, Martijn Fischer en Glennis Grace kregen de bijna 500 aanwezige gasten een gevarieerd programma voorgeschoteld. De avond werd gepresenteerd door Kim-Lian van der Meij en Esther Schouten.

Ook dit jaar vond de Benefit Night plaats in de tot feestzaal omgetoverde sporthal van het Ronald McDonald Centre, met ruim 40 verkochte tafels. De productie van het evenement was wederom in handen van EGO Company en samen met onze partners Cuisine on tour, Ampco Flashlight, All Areas en de sponsoring partners van het RMDC hebben we er weer een fantastische avond van weten te maken.

Dennis Gebbink, oprichter en directeur van Sportclub Only Friends: “Het was een geweldige avond voor ons allemaal. Het is telkens weer hartverwarmend om te zien hoeveel mensen enthousiast zijn en zich inzetten om kinderen met een beperking te kunnen laten sporten.”

Etienne Spee, directeur van het Ronald McDonald Centre: “We hebben samen met Only Friends de uitdaging om in 2018 financieel op eigen benen te staan. We zetten stappen in de goede richting om onze ambities voor de toekomst te kunnen verwezenlijken en daarbij zie ik de Benefit Night als één van de structurele inkomstenbronnen. Naast de financiële opbrengst van de avond, is het gevoel dat er een stevig draagvlak is voor ons bestaan als sportcentrum voor kinderen en jongeren met een beperking, minstens zo waardevol.”

Onze dank gaat uit naar alle artiesten, bedrijven en personen die belangeloos hebben meegeholpen om deze editie tot een groot succes te maken. Wij kijken alvast weer uit naar volgend jaar!

vlnr: Esther Schouten, Dennis Gebbink, Eva Glasenap, Myron Gebbink, Etienne Spee, Edwin Narain, Kim-Lian van der Meij, Johan van Streun, Els Bijl