TOMMIE CHRISTIAAN KIEST VOOR DE SUZUKI VITARA

Zanger en acteur Tommie Christiaan rijdt sinds kort in een gloednieuwe Suzuki Vitara. Dit is het resultaat van een deal tussen EGO Company en NIMAG, de Nederlandse importeur van Suzuki. Tommie en Suzuki passen bij elkaar omdat de nieuwe Vitara een allround auto is en omdat het merk Suzuki met beide benen op de grond staat – net als Tommie.

Spiros Chalos, directeur van EGO Company en manager van Tommie, verklaart de keuze voor Suzuki: “Suzuki is een sympathiek merk en de nieuwe Vitara is echt een auto waarin je gezien wilt worden. Tommie sprong een gat in de lucht toen ik hem vertelde dat het deze auto kon worden!”

Tommie Christiaan
Tommie is bij een groot publiek bekend van zijn hoofdrol in de zeer succesvolle musical Zorro, voornamelijk dankzij het voorafgaande tv-programma ‘Op Zoek Naar Zorro’. Daarvoor en daarna was hij te zien in vele andere musicalproducties en ook twee bioscoopfilms. Momenteel reist hij het hele land door als Kenickie in ‘Grease’ en is hij te zien bij RTL 4 als deelnemer aan ‘The Voice of Holland’.