TOMMIE CHRISTIAAN GENOMINEERD VOOR MUSICAL AWARD

Tommie Christiaan is genomineerd voor een Musical Award 2016 in de categorie Beste mannelijke bijrol in een grote musical, voor zijn rol als Kenickie in de musical Grease van Stage Entertainment Nederland. Tommie neemt het in deze categorie op tegen zijn collega's Arjan Ederveen (De Zere Neus van Bergerac) en Bram Blankestijn (The Bodyguard).

De nominaties voor de Musical Awards worden toegekend aan personen die in het betreffende theaterseizoen een buitengewone artistieke prestatie hebben geleverd in een musical. De afgelopen maanden bezocht de vakjury, bestaande uit voorzitter Cornald Maas en de leden Caroline Frerichs, Erik Jonk, Peter Noten, Hilde Scholten, Gijs Staverman en Henriëtte Tol, alle producties. Na vakkundig beraad hebben zij hun nominaties bekend gemaakt. Een compleet overzicht van alle 55 genomineerden is te vinden op MusicalAwards.nl.

De prijsuitreiking vindt plaats op 6 januari 2016 in het Beatrix Theater in Utrecht en wordt om 20:25 uur live uitgezonden door AVROTROS op NPO 1. Het gala wordt gepresenteerd door Frits Sissing. Kaarten voor het gala zijn te koop via Eventim.nl.