JASPER SUYK PUBLICEERT SPRAAKMAKENDE FOTOSERIE

In navolging van eerdere werken als “Blow Up” (met Daniëlle van Aalderen) en "Plastic Fantastic” (met Kelly van der Veer) heeft fotograaf Jasper Suyk weer een spraakmakende serie uit eigen collectie gepubliceerd via social media: een fotoserie genaamd “Twist-Her”.

In deze shoot is de hoofdrol weggelegd voor een naakte vrouw, die als levend Twister-speelvlak wordt gebruikt door twee mannen. Jasper over het idee achter de shoot: “Ik denk dat ik ergens in mijn jeugd ben blijven hangen, haha! De laatste tijd bedenk ik veel concepten rond een kinderthema, zoals de serie “Grow Up” waarin bekende Nederlanders een vergroot hoofd hebben. In aanloop naar de “Twist-Her”-shoot had ik de gedachte om kinderspellen een volwassen twist te geven.”

De meest voor de hand liggende twist was natuurlijk een shoot op basis van het spel Twister. Alleen het bleek nog best wat werk om de stippen aan te brengen: 4 uur in totaal. En na afloop heeft model Elize bijna 2 uur onder de douche gestaan om ze er weer af te krijgen.

De aankondiging van de shoot deed Jasper overigens ook op geheel eigen wijze: hij zette een foto online waarin hij zelf voorzien was van gekleurde stippen, met Elize op zijn rug.

Fotografie: Jasper Suyk
Modellen: Elize, Pascal Bier de Jong, Arno Bier de Jong
Make-up: Ron Schreuders
Haar: Sanjay Ramcharan
Kleding: Dieudonnee Bouwman
Locatie: Eric Kuster Metropolitan Luxury