TOMMIE CHRISTIAAN IN NIEUWE MUSICAL GREASE

Tommie Christiaan vormt samen met Tim Douwsma, Vajèn van den Bosch, René van Kooten en Mylène D’Anjou de hoofdcast van de nieuwe musical Grease. Tommie zal de rol van Kenickie spelen, de beste vriend van Danny Zuko.

Grease vertelt het verhaal over tieners Danny en Sandy die samen een romantische zomer hebben beleefd. Maar nu het nieuwe schooljaar weer begint, laten de stoere Danny en de brave Sandy hun ware gevoelens niet zien in het bijzijn van hun vriendengroepen; de Pink Ladies en de T-Birds. Dat zorgt uiteraard voor de nodige teleurstellingen, twijfels en andere liefdesperikelen. Een danswedstrijd brengt de twee geliefden weer samen, maar niet voor lang. Dan verandert Sandy van een schoolmeisje in een sexy vamp...

Tommie Christiaan was eerder onder meer te zien in Dirty Dancing en All Shook Up, Love Me Tender. Hij was één van de tien finalisten in het televisieprogramma Op Zoek Naar Joseph, totdat hij de competitie moest verlaten voor de hoofdrol (Troy Bolton) in High School Musical. Twee jaar later bemachtigde Tommie de hoofdrol in de musical Zorro via het televisieprogramma Op Zoek Naar Zorro. Aansluitend speelde hij de mannelijke hoofdrol in Disney’s The Little Mermaid. Daarnaast vertolkte Tommie een hoofdrol in de Nederlandse speelfilms Afblijven (2006) en Dansen op de Vulkaan (2014).

De musical Grease wordt door Stage Entertainment Nederland geproduceerd in samenwerking met Music Hall en de 20 grootste regiotheaters. De première is op zondag 13 september a.s. in de schouwburg van Theaters Tilburg.

Foto's: Stage Entertainment Nederland / Levin den Boer