SARAH & JULIA TOEGEVOEGD AAN CAST THEATERSHOW YAKANUKO

Sarah & Julia zijn één van de hotste Nederlandse acts van dit moment onder kinderen en tieners, met non-stop nummer-1-hits in de Kids Top 20. Maar dat de dames meer talenten in huis hebben, bewijzen ze met het feit dat ze een rol hebben bemachtigd in de voorstelling Yakanuko – Vecht voor je dromen van Curt Fortin en Nick van Leent. Hierin zullen ze door te zingen, dansen en acteren zich inzetten voor datgene waar zij in geloven. Tijdens de voorstelling zullen Sarah & Julia onder meer het themanummer “Vecht voor je dromen” ten gehore brengen.

Festivals
De afgelopen weken stonden Sarah & Julia op een aantal festivals en evenementen, waaronder VESTROCK, Bavel Anno, Alles Kids in Drenthe en het Hitz voor Kidz Zomerfestival. Binnenkort geven ze een Zomeravondconcert in de Efteling en eind september staan ze als één van de headliners op het megapopulaire tienerfestival TINA-DAG XL.

Yakanuko
De voorstelling Yakanuko – Vecht voor je dromen is een samensmelting van theater en muziek, die in dienst staat van het verhaal. Een inspirerend verhaal, verteld door Curt Fortin, over goed en kwaad, moed, vriendschap en wat het betekent om te vechten voor je dromen. Met Yakanuko beleef je als theaterbezoeker een heldhaftig avontuur met zang, dans, visuele effecten en een spetterende lasershow. De eerste voorstelling staat gepland op 24 oktober 2015 in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag, gevolgd door een volledige theatertour in het seizoen 2016-2017.

Sarah & Julia
Van jongs af aan zijn Sarah Nauta (17) en Julia Nauta (14) bezig met zingen, dansen en acteren. De zusjes zaten beiden bij het Kinderen voor Kinderen-koor en speelden ieder al op jonge leeftijd in bekende musicals als Ciske de Rat, The Sound of Music, Mary Poppins, Shrek, Droomvlucht en Hij gelooft in mij. In 2013 deden Sarah & Julia als duo mee aan het Junior Songfestival met het nummer Live life. In de finale behaalden ze daarmee de derde plaats. Vervolgens gingen de meiden een samenwerking aan met de bekende hitproducers Fluitsma & Van Tijn. De uptempo song Celebrate We’re Young (2014) belandde op de eerste plaats in de Kids Top 20, evenals de opvolgers Gold (2014), Ik Ben Ik, Jij Bent Jij (2015) en hun huidige zomerhit Something Wonderful (2015).

TRAILER YAKANUKO - VECHT VOOR JE DROMEN

SARAH & JULIA - SOMETHING WONDERFUL