MICHELLE SPLIETELHOF SCHITTERT IN COMPLEET NIEUWE DINNERSHOW STUDIO21

In september 2015 start de compleet nieuwe dinnershow van RTL Live Entertainment: Pandora. Musicalster Michelle Splietelhof, bekend van onder andere Zorro en Saturday Night Fever, is de leading lady in deze wervelende show. De eerste uitvoering vindt plaats op zaterdag 12 september a.s. in Studio21 te Hilversum.

Dinnershow Pandora is een complete avond uit vol herkenbare muziek in verrassende bewerkingen, uitgevoerd door solisten, dansers en variété-acts. Michelle Splietelhof is in haar rol als Miss Pandora tevens host van de avond. “Ik ben erg blij met mijn rol als leading lady in Dinnershow Pandora. Naast de musicals en optredens die ik gedaan heb, is dit een hele nieuwe ervaring voor mij. Door de combinatie van het heerlijke diner en een prachtige show, is Pandora een ware belevenis,” aldus Michelle.

Pandora's Box
Het concept van de show is bedacht en gecreëerd door Maurice Wijnen. De muziek van Eric van Tijn en de choreografieën van Marc Forno maken de show compleet. Sjoerd van Schooten, directeur RTL Live Entertainment, is trots op het resultaat: “De dinnershow in Studio21 is door de jaren heen een begrip geworden in de entertainmentindustrie. Het creatieve team is er met de show Pandora geweldig in geslaagd om het begrip dinnershow naar een hogere dimensie te tillen. Tijdens de show zullen de gasten zien dat Pandora’s Box, hoewel de mythe anders doet vermoeden, een onuitputtelijke bron van verrassingen is.”

Michelle Splietelhof
De geroutineerde zangeres en actrice Michelle Splietelhof speelde de vrouwelijke hoofdrol in zowel de musical Zorro als in Vincent en Saturday Night Fever. Ook was ze te zien in Sister Act, Cats, Les Misérables en de rockopera Equilibrio. Van 2008 tot 2010 werkte Michelle in Duitsland en speelde ze de vrouwelijke hoofdrol in de musical Der Schuh Des Manitu.

TV-COMMERCIAL DINNERSHOW PANDORA