ELIZE OP HOOFDPODIUM HAARLEM JAZZ & MORE

Op zaterdag 22 augustus a.s. staat zangeres Elize op het hoofdpodium van het festival Haarlem Jazz & More, in een akoestische setting. De zangeres, die vijf jaren geleden verhuisde naar Los Angeles, komt speciaal voor het Haarlemse festival een weekje naar Nederland.

Hoewel het eigen repertoire van Elize vooral in de categorie 'dance' valt, heeft zij de afgelopen jaren bewezen hier ook een prachtige akoestische twist aan te kunnen geven. Voor de organisatie van Haarlem Jazz & More was dit één van de redenen om Elize te programmeren op het hoofdpodium van het festival, prominent op zaterdagavond om 21:10 uur.

Uniek optreden
Het belooft een uniek optreden te worden, enerzijds vanwege de setting en anderzijds vanwege het feit dat Elize überhaupt niet meer zo vaak in Nederland is. Naast akoestische versies van nummers uit haar eigen repertoire, zal ze ook passende nummers van andere artiesten brengen tijdens haar set.

Haarlem Jazz & More
Haarlem Jazz & More is een uniek meerdaags evenement in de oude binnenstad van Haarlem. De verschillende buitenpodia zijn gratis en vrij toegankelijk. Het festival vindt plaats op 19, 20, 21 en 22 augustus 2015 en telt vier pleinen. Het hoofdpodium op de Grote Markt biedt meer populaire muziek met een jazz-insteek. Dit jaar met artiesten als Douwe Bob, Causes, Kraak & Smaak, Bo Saris, Shermanology, Giovanca, Bade, Sven Hammond, Pink Oculus en eliZe.

Saga Strings
In Amerika toert Elize momenteel met de band Saga Strings, waarvan zij de leadzangeres is.

Clipboard-1.jpg

ELIZE - HEY MAMA / LEAN ON (LIVE @ HAARLEM JAZZ & MORE 2015)