MOOIE RECENSIES VOOR TOMMIE CHRISTIAAN IN GREASE

Gisteren vond in Tilburg de première plaats van de musical Grease, waarin Tommie Christiaan de rol van Kenickie speelt. Zijn aandeel in de voorstelling werd vandaag beloond met lovende recensies, onder meer bij De Persgroep (waaronder AD, Gelderlander en Tubantia), Metro, Theaterparadijs en Dagblad van het Noorden (Jacques d'Ancona).

Tommie Christiaan is als badboy Kenickie [aantrekkelijk] om te bekijken. Even soepel zingend als dansend is zijn affaire met de dellerige Rizzo (een sterke rol van Annefleur van den Berg) minstens even boeiend als die van Danny en Sandy. [Het is één van de] pilaren onder deze Grease.
— Algemeen Dagblad
Qua dans springt Joey Ferre (Saturday Night Fever) er bovenuit en ook Tommie Christiaan (Zorro) kan er wat van.
— Metro
Tommie Christiaan schittert in zijn rol als de stoere Kenickie […] met zijn stage presence en charisma.
— Theaterparadijs
Een voortreffelijke Tommie Christiaan toont zich in deze cast het meest allround.
— Dagblad van het Noorden