EGO COMPANY KIJKT UIT NAAR 2016

Vorig jaar zijn we met ons kantoor verhuisd naar het Hilversumse Media Park, en dit jaar bestaan we 10 jaar!

Het nieuwe jaar biedt volop nieuwe kansen, zeker als we kijken naar wat we in 2015 voor onze cliënten hebben weten te bereiken. Een overzicht in vogelvlucht...

Tommie Christiaan had in 2015 een waanzinnig jaar, met onder meer lovende recensies over zijn rol in de musical Grease, twee waanzinnige optredens bij The Voice of Holland, een gastoptreden in de halve finale van Dance Dance Dance en diverse optredens in het land met zijn duopartner Nigel Schat. Bovendien heeft zijn rol in Grease hem een nominatie voor een Musical Award opgeleverd. De bekendmaking van de winnaar vindt morgenavond (6 januari) plaats tijdens de live-uitzending op NPO 1!

Musicalster Michelle Splietelhof scoorde afgelopen jaar de hoofdrol als Miss Pandora in de nieuwe dinnershow van RTL in Studio 21: Pandora. Ook in 2016 zal ze volop te zien zijn als leading lady in deze wervelende show.

Sarah & Julia hebben een immens succesvol jaar achter de rug. Met maar liefst drie nummer-1-hits en in 45 van de 52 weken een notering in de top 3 van de Kids Top 20, mogen zij met recht één van de populairste acts in de jeugddoelgroep genoemd worden. Hun laatste single ‘Here Come The Girls’ is nog altijd zeer populair: hij staat ook in de eerste week van 2016 weer op nummer 1 in de Kids Top 20.

Elize woont inmiddels al zes jaar in Los Angeles en duikt af en toe op in Nederland. Zo stond ze in augustus samen met haar pianist op het hoofdpodium van Haarlem Jazz en is ze op dit moment te zien (en te horen) in de nieuwe ‘Hero’-campagne van Heineken. In 2016 zal ze onder meer te zien zijn als presentatrice van een nieuw entertainmentprogramma bij Ziggo Sport, dat in Los Angeles wordt opgenomen.

Curt Fortin en Nick van Leent hebben in 2015 grote stappen gezet met hun geesteskind Yakanuko. De jeugdroman leverde hen de Hotze de Roosprijs voor de beste debuutroman op, en de daarop geïnspireerde workshop werd al veel aangevraagd door scholen en organisaties uit het hele land. Dit najaar gaat de theatertour ‘Yakanuko – Vecht voor je dromen’ van start, waarin naast Curt en Nick ook Noi Pakon en Sarah & Julia te zien zijn.

Onze nieuwste aanwinst Juliën Lubeek is actief als cabaretier, acteur en presentator. Afgelopen jaar presenteerde hij zijn eigen aflevering van Pauw in het kader van de Pauw Academy en in 2016 is hij voor vmbo-scholieren in het hele land te zien als hoofdrolspeler in de educatieve serie Ellis & Bernie, over een Joods stel ten tijde van de Tweede Wereldoorlog.

Op het gebied van evenementen en boekingen hebben we weer de productie mogen verzorgen van de jaarlijkse Benefit Night voor het Ronald McDonald Centre en Sportclub Only Friends. Dit gaan we in 2016 wederom doen. Daarnaast hebben we het entertainmentprogramma mogen invullen voor een aantal hele mooie evenementen, met onder meer Big, Black & Beautiful, Glennis Grace, Berget Lewis, Yes-R en Qmusic The Party.

Ook voor onze andere personality’s belooft het nieuwe jaar veel goeds. Zo presenteert Winston Post ook in 2016 meerdere tv-programma’s bij RTL 4 en RTL 7. Luca Savazzi acteerde vorig jaar in meerdere tv-series, waaronder in GTST als Leon de Boer. Wouter van der Ent is lekker bezig met zijn reisvlog ‘Wout of the World’, waarvoor hij volgende maand afreist naar China, Australië, Nieuw-Zeeland, Japan en India.

En ook voor fotograaf Jasper Suyk, choreografe Denise Post, presentatrice Aicha Marghadi, voormalig bokskampioen Esther Schouten en luchtacrobate Noi Pakon liggen er mooie projecten in het verschiet!

TOMMIE CHRISTIAAN

MICHELLE SPLIETELHOF

SARAH & JULIA

ELIZE

YAKANUKO

JULIËN LUBEEK

RONALD MCDONALD CENTRE & ONLY FRIENDS BENEFIT NIGHT 2015