SARAH & JULIA LIVE IN UITVERKOCHT CARRÉ EN 19 BIOSCOOPZALEN

Aanstaande zaterdag treden Sarah & Julia op voor een uitverkocht Carré en zijn ze middels een livestream te zien in 19 bioscopen. Dit vanwege het feit dat de meiden onderdeel zijn van Tina in Concert, voorafgaand aan de wereldpremière van de Disney-bioscoopfilm Tini: het nieuwe leven van Violetta, over het wereldwijde fenomeen Violetta.

Het gehele evenement in de grote zaal van Koninklijke Theater Carré in Amsterdam is exclusief te volgen vanuit Pathé-bioscopen door heel Nederland. Hiermee krijgen niet alleen de 1600 gelukkige aanwezigen in de uitverkochte zaal, maar ook het grote publiek de kans om de filmpremière en de muziekoptredens live te volgen.

Martina Stoessel (Tini/Violetta) woont samen met haar medespelers Jorge Blanco, Mercedes Lambre, Adrián Salzedo, Leonardi Cecchi en Ridder van Kooten de première bij. Pip Pellens presenteert het spektakel en voorafgaand aan de première treden naast Sarah & Julia ook Femke Meines, Shalisa & Sander, Mylène & Rosanne en Zomaer op.

Zaterdag 23 april a.s. in 19 Pathé-bioscopen, aanvang 10:30 uur.
Tickets: Pathe.nl/Tini