WIJ WENSEN JE EEN FANTASTISCH 2017!

Het nieuwe jaar is inmiddels begonnen en wij kijken uit naar de kansen die 2017 biedt voor onze talenten en merken. Maar eerst kijken we nog even terug op een succesvol 2016. Hierbij enkele hoogtepunten…

De musical HAIR van Stage Entertainment was voor ons een belangrijke productie in 2016: we leverden twee acteurs en de hoofdsponsor, Suzuki. Tommie Christiaan speelt een hoofdrol en Jindra van Schaijk schittert in het ensemble.

Sarah & Julia blijven onverminderd populair in de jeugddoelgroep. Ze hebben het hele jaar een top-10-notering in de Kids Top 20 gehad, met ‘Dance Like Nobody’s Watching’ als meest recente hit (#1). Daarnaast hebben ze weer kriskras door het land opgetreden, met onder meer het Bevrijdingsfestival in Haarlem en ‘Tina in Concert’ in Carré als hoogtepunten. In mei wonnen ze bovendien de allereerste Radio Disney Music Award voor Beste Nederlandse Act. In het voorjaar komt hun nieuwe single uit, die gekoppeld is aan een grote bioscooprelease. Voor die tijd gaan ze eerst nog de Kilimanjaro beklimmen voor War Child, als nieuwste Famous Friends van de War Child Kidsclub.

De theatertour ‘Yakanuko – Vecht voor je dromen’ van schrijver/acteur Curt Fortin en illustrator Nick van Leent is op 30 december jl. van start gegaan in Haarlem. Een spectaculaire theatershow die geïnspireerd is op hun prijswinnende jeugdroman ‘Yakanuko – Een gevaarlijke opdracht’ en waarin naast Curt en Nick ook Noi Pakon en Sarah & Julia te zien zijn. De tour leidt ze in het voorjaar van 2017 langs grote schouwburgen door het hele land.

Op 5 november produceerden we voor het vierde jaar op rij de Benefit Night voor Sportclub Only Friends en het Friendship Sports Centre. Een feestelijke avond met traditiegetrouw een diner, diverse optredens, een loterij en een veiling. De avond werd gepresenteerd door Roué Verveer en Esther Schouten en onder meer Tino Martin en Karin Bloemen stonden op het podium. Er is weer ruim 2 ton opgehaald om sporten mogelijk te maken voor kinderen met een beperking.

Winston Post is sinds kort regelmatig te zien aan de desk bij SBS Shownieuws, waar hij het nieuws van duiding voorziet. Verder is hij op 14 januari a.s. te zien op NPO 3 in de jaarlijkse VIP-editie van ‘Mijn vader is de beste’, waarin hij samen met zijn zoon Jayden strijdt voor de overwinning!

Ook voor onze andere personality’s was 2016 een succesvol jaar en liggen er mooie projecten in het verschiet. Wij wensen hen èn jou een fantastisch 2017!

SARAH & JULIA

SARAH & JULIA

YAKANUKO - VECHT VOOR JE DROMEN

YAKANUKO - VECHT VOOR JE DROMEN

BENEFIT NIGHT 2016 - FRIENDSHIP SPORTS CENTRE & ONLY FRIENDS

BENEFIT NIGHT 2016 - FRIENDSHIP SPORTS CENTRE & ONLY FRIENDS

WINSTON POST BIJ SHOWNIEUWS

WINSTON POST BIJ SHOWNIEUWS