TOMMIE CHRISTIAAN LANCEERT NIEUWE SINGLE EN VIDEOCLIP: ‘ALLES WAT IK VOOR ME ZAG’

Zanger Tommie Christiaan, meest bekend van zijn musicalrollen en deelname aan Beste Zangers 2017, heeft een nieuwe single en videoclip gelanceerd, onder de titel ‘Alles Wat Ik Voor Me Zag’. Deze uptempo song is het eerste nummer van zijn binnenkort te verschijnen debuut-EP.

Deze zomer gooide Tommie hoge ogen met zijn vertolkingen van bekende nummers van anderen, in het tv-programma Beste Zangers op NPO 1. Nu komt hij met nieuw eigen repertoire. De single ‘Alles Wat Ik Voor Me Zag’ is de opvolger van ‘Ik Mis Je’, de debuutsingle die hij ruim een jaar geleden samen met zijn gitaarmaatje Nigel Schat uitbracht.

In de afgelopen jaren hebben honderdduizenden theaterbezoekers een musical bezocht waarin Tommie schitterde en dit jaar hebben miljoenen tv-kijkers genoten van zijn zangkunsten bij Beste Zangers. De nummers van Tommie zijn tot nu toe meer dan 10 miljoen keer gestreamd: ruim 1 miljoen plays op Spotify, 3,5 miljoen views op YouTube en bijna 6 miljoen views op Facebook.

Begin volgend jaar komt de eerste EP van Tommie uit, met daarop nieuwe Nederlandstalige popliedjes. Momenteel reist hij heen en weer tussen de studio’s in Zwijndrecht en Arnhem om de nummers af te maken. Elke song heeft een persoonlijk tintje, alleen al omdat Tommie zelf meeschrijft aan de teksten.

De eerste single ‘Alles Wat Ik Voor Me Zag’ is een productie van Sub-Bass Music Group en werd geschreven door Tommie samen met Marcel van Daalhuizen en Sebastiaan Brouwer. De single wordt uitgebracht door MBass Records en is vanaf 13 oktober 2017 wereldwijd beschikbaar via de download- en streamingdiensten van Apple, Spotify, Google, e.v.a.

Videoclip
Voor de bijbehorende videoclip is Tommie een nachtelijk avontuur aangegaan met danseres Jamie Dors, in en rondom de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Verschillende ruimtes en aangezichten van dit UNESCO Werelderfgoed vormen het spectaculaire decor van de video. Daarnaast is door regisseur Jelle Posthuma onder meer een unieke setting gecreëerd waarbij Tommie en zijn tegenspeelster werden belicht met de LED-koplampen van 12 auto’s. De videoclip is vanaf vandaag te bekijken via YouTube.

Over Tommie
Tommie Christiaan (31) groeide op in Alkmaar en is bij een groot publiek bekend geworden door zijn hoofdrol in de musical Zorro en het voorafgaande tv-programma ‘Op Zoek Naar Zorro’. Verder was hij te zien in onder meer Grease en HAIR en dit seizoen als Emilio Estefan in ‘On Your Feet!’.

TOMMIE CHRISTIAAN - 'ALLES WAT IK VOOR ME ZAG' (2017)