TOMMIE CHRISTIAAN LANCEERT NIEUWE SINGLE: ‘ALLES WAT IK VOOR ME ZAG’

Zanger Tommie Christiaan, meest bekend van zijn musicalrollen en deelname aan Beste Zangers 2017, lanceert vandaag zijn nieuwe single ‘Alles Wat Ik Voor Me Zag’. Deze uptempo song is het eerste nummer van zijn binnenkort te verschijnen debuut-EP.

Deze zomer gooide Tommie hoge ogen met zijn vertolkingen van bekende nummers van anderen, in het tv-programma Beste Zangers op NPO 1. Nu komt hij met nieuw eigen repertoire. De single ‘Alles Wat Ik Voor Me Zag’ is de opvolger van ‘Ik Mis Je’, de debuutsingle die hij ruim een jaar geleden samen met zijn gitaarmaatje Nigel Schat uitbracht.

In de afgelopen jaren hebben honderdduizenden theaterbezoekers een musical bezocht waarin Tommie schitterde en dit jaar hebben miljoenen tv-kijkers genoten van zijn zangkunsten bij Beste Zangers. De nummers van Tommie zijn tot nu toe meer dan 10 miljoen keer gestreamd: ruim 1 miljoen plays op Spotify, 3,5 miljoen views op YouTube en bijna 6 miljoen views op Facebook.

Het nummer ‘Alles Wat Ik Voor Me Zag’ is een productie van Sub-Bass Music Group en werd geschreven door Tommie samen met Marcel van Daalhuizen en Sebastiaan Brouwer. De single wordt uitgebracht door MBass Records en is vanaf 13 oktober 2017 wereldwijd beschikbaar via de download- en streamingdiensten van Apple, Spotify, Google, e.v.a. Binnenkort volgt de bijbehorende videoclip.

Over Tommie
Tommie Christiaan (31) groeide op in Alkmaar en is bij een groot publiek bekend geworden door zijn hoofdrol in de musical Zorro en het voorafgaande tv-programma ‘Op Zoek Naar Zorro’. Verder was hij te zien in onder meer Grease en HAIR en dit seizoen als Emilio Estefan in ‘On Your Feet!’.