SARAH & JULIA LATEN FANS KANS MAKEN OP HUISKAMER-KERSTCONCERT

De populaire zangeressen Sarah & Julia hebben speciaal voor Kerst 2017 een mashup-video gemaakt van door hen geselecteerde kerstliedjes, geliefd bij jong en oud. Deze video is gekoppeld aan een unieke actie, waarbij alle fans van Sarah & Julia kans maken op een gratis akoestisch concert, thuis bij de kerstboom of bij het kerstdiner op school.

Sarah & Julia: “Wij vinden het erg leuk om iets bijzonders met Kerst te doen. Het is een gezellige tijd met familie, vrienden en lekker eten. Daar hoort voor ons altijd mooie muziek bij. Het lijkt ons echt superleuk om een keer thuis bij een familie of in de klas een akoestisch concert te geven. Heel intiem, met echt dat warme kerstgevoel!”

Win een huiskamer-kerstconcert
Om kans te maken op het akoestische kerstconcert in huiskamer of klas, moeten fans de mashup-video opzoeken op Instagram of Facebook en in een comment hun vrienden taggen en vertellen waarom ze willen winnen. De winnaar wordt bekend gemaakt op 18 december via de kanalen van Sarah & Julia. Een volledige uitleg is te vinden op de speciale actiepagina op de website van Sarah & Julia: http://sarah-julia.nl/actie

Over Sarah & Julia
Na het succes van hun muzikale debuut bij het Junior Songfestival in 2013 brachten de zussen Sarah (19) en Julia (16) in de afgelopen jaren zeven eigen singles uit, waarmee ze ook zeven keer een nummer-1-hit in de Kids Top 20 scoorden. In mei 2016 wonnen ze de Radio Disney Music Award voor Beste Nederlandse Act. Naast hun gezamenlijke carrière als zangeres, zijn Sarah en Julia ook actief als actrice in tv-series en films.

Links
De video op YouTube: https://youtu.be/Bzmfuzaf_dU
De post op Sarah’s Instagram: https://instagram.com/p/BcXbqgiFrMV
De post op Julia’s Instagram: https://instagram.com/p/BcXYmGBFyRa
De post op Facebook: https://fb.com/sarahjulia.nl/videos/1952146634800620