SARAH & JULIA RELEASEN SONG VOOR NIEUWE BIOSCOOPFILM DE SMURFEN

De populaire zangeressen Sarah & Julia brengen vandaag hun nieuwe single en videoclip uit, getiteld Hoofd in de Wolken. Op de single is ook een rap van Nigel Sean te horen. Het nummer is speciaal gemaakt voor de nieuwe 3D-animatiefilm De Smurfen en het Verloren Dorp, die vanaf zaterdag 1 april a.s. in de bioscoop te zien is.

Naast het feit dat Hoofd in de Wolken van Sarah & Julia tijdens de aftiteling te horen is, hebben ze ook allebei een rolletje ingesproken in de film. Eerder werd al bekend dat de Amerikaanse zangeres Meghan Trainor met I’m a Lady de wereldwijde titelsong voor Smurfs: The Lost Village verzorgt.

Op zaterdag 18 maart vieren Sarah, Julia en Nigel de release van de single Hoofd in de Wolken met twee live-optredens: ’s morgens bij Zapplive op NPO Zapp en ’s middags bij de landelijke filmpremière in Pathé Arena Amsterdam. In de daaropvolgende weken treden ze nog op in onder meer de Efteling, bij de Kids Top 20 en bij Zapp Your Planet.

Vanaf vandaag is de videoclip van Hoofd in de Wolken te bekijken op YouTube en Vevo en is de single te beluisteren via o.a. Spotify, Apple Music, iTunes en Google Play.


Over Sarah & Julia
Na het succes van hun muzikale debuut bij het Junior Songfestival in 2013 brachten de zussen Sarah (18) en Julia (15) in de afgelopen jaren zes eigen singles uit, waarmee ze ook zes keer een nummer-1-hit in de Kids Top 20 scoorden. In mei 2016 wonnen ze de allereerste Radio Disney Music Award voor Beste Nederlandse Act. Net als de voorgaande twee hits van Sarah & Julia – Here Come the Girls en Dance Like Nobody’s Watching – is ook de nieuwe single Hoofd in de Wolken geschreven en geproduceerd door het muzikale trio Future Presidents (bekend van hun successen met MainStreet).

Over Nigel Sean
In zijn jeugd was Nigel Sean (25) – net als Sarah & Julia – deelnemer aan het Junior Songfestival. Bij de start van zijn volwassen carrière trad Nigel in het weekend op als MC in clubs, met verschillende DJ's. Samen met DJ JiXXX vormt hij sindsdien het muzikale duo Murderhouse. In 2016 nam Nigel zijn eerste solotrack op en in datzelfde jaar won hij de talentenshow SuperSongDag van radiozender FunX. Hij werkt momenteel met de Future Presidents aan nieuw solomateriaal, dat in de loop van dit jaar zal uitkomen bij Warner Music.

Over De Smurfen en het Verloren Dorp
In de eerste volledig geanimeerde bioscoopfilm van de Smurfen vindt Smurfin een mysterieuze landkaart die naar het Verloren Dorp leidt. Op hun reis vol actie en gevaar zetten de Smurfen koers naar de grootste ontdekking in de geschiedenis van de Smurfheid! De film draait vanaf 1 april in de bioscoop, zowel in de originele als Nederlands gesproken versie, in 2D en 3D. Alle versies bevatten de song Hoofd in de Wolken en tot de Nederlandse stemmen behoren onder meer Johnny de Mol, Pip Pellens, Tygo Gernandt, Kees Tol, Roy Donders, Diederik Jekel, Hugo Kennis en Sarah & Julia.

SARAH & JULIA ft NIGEL SEAN - 'HOOFD IN DE WOLKEN' (2017)

TRAILER 'DE SMURFEN EN HET VERLOREN DORP' (2017)