WINSTON POST ALS KAPITEIN BAS IN NIEUWE BIOSCOOPFILM K3

Hanne, Marthe & Klaasje zijn hun allereerste K3-film aan het opnemen: K3 Love Cruise. Vanmiddag werd op het voormalige stoomschip Rotterdam in Katendrecht de complete cast gepresenteerd. Daarin is ook Winston Post present, die net als in de tv-serie Hallo K3! de rol van Bas vertolkt.

Andere gastrollen zijn weggelegd voor Nicolette van Dam en Tim Douwsma, die resp. als cruisedirecteur en als vroegere buurjongen van Hanne hun opwachting zullen maken in de nieuwe K3-film. K3 Love Cruise is een film van Studio 100, geregisseerd door Frederik Sonck. Distributeur Splendid Film en Kinepolis Film Distribution brengen de film op 13 december uit in de Nederlandse en Vlaamse bioscopen.

K3 Love Cruise
De meisjes van K3 zijn in de wolken: ze mogen als special guests mee met een cruise, op het schip van kapitein Bas. Mevrouw Visschers, de directeur van de cruisemaatschappij, is ook aan boord. Ze heeft hoge verwachtingen van het spetterende optreden dat K3 zal geven op het eindbal. Het lijkt een rustige, ontspannen trip te worden, maar het wordt een hele andere reis wanneer de parel die Klaasje van haar grootmoeder heeft gekregen, plotseling verandert in een parel-elf: Elvin. Alleen Klaasje, Hanne en Marthe kunnen Elvin zien. Elvin vaart mee met het schip naar zijn elfendochter Ayla in de Bikinicirkel, waar hij ooit is ontvoerd door de betbetovergrootvader van Klaasje. Elvin is dan ook razend op de meisjes van K3 en probeert hen zoveel mogelijk in een slecht daglicht te plaatsen. Dat doet hij door met zijn magische elfenstof de meest waanzinnige betoveringen te doen, waardoor de meiden steeds weer in moeilijke, maar hele grappige situaties belanden. Het is dan ook de vraag of K3 er uiteindelijk in zal slagen om, ondanks de sabotage van Elvin, het optreden voor Visschers tot een goed einde te brengen…

K3 LOVE CRUISE - TRAILER (2017)