TOMMIE CHRISTIAAN NAAST VAJÈN IN 'ON YOUR FEET!'

Tommie Christiaan, momenteel te zien in het populaire televisieprogramma Beste Zangers, en Jim Bakkum delen vanaf oktober de rol van Emilio Estefan in de musical On Your Feet!. Jim en Tommie zullen afwisselend te zien zijn naast Vajèn van den Bosch, die Gloria Estefan speelt.

Albert Verlinde, producent en algemeen directeur van Stage Entertainment Nederland: “Vajèn krijgt als Gloria straks niet één, maar zelfs twee fantastische mannen aan haar zijde. Tommie Christiaan heeft mij en het publiek steeds weer verrast met zijn kwaliteiten als musicalacteur. Met deze rol zet hij een mooie nieuwe stap in zijn carrière”. On Your Feet! is vanaf 17 oktober te zien in het Beatrix Theater in Utrecht en gaat op zondag 29 oktober in première. De repetities starten in september.

Tommie Christiaan
“Ik heb ontzettend veel zin in deze show! De latin muziek is zo aanstekelijk en als acteur is het te gek om in de bijzondere carrière en het leven van de Estefans te mogen duiken. Het is met recht een eer om in de huid te kruipen van muziekicoon Emilio Estefan. Ik kijk enorm uit naar de start van de repetities en alle voorstellingen in het Beatrix Theater”, aldus Tommie. Op dit moment is Tommie te zien in het televisieprogramma Beste Zangers en de afgelopen maanden stond hij in de theaters met de musical HAIR. Eerder was hij onder andere te zien in Grease, The Little Mermaid en speelde hij de titelrol in de musical Zorro.

On Your Feet!
On Your Feet! vertelt het inspirerende en waargebeurde verhaal over de liefde, afkomst en ambitie van twee mensen die geloofden in hun talent, hun dromen - en in elkaar. Samen werden zij een internationale sensatie: Emilio en Gloria Estefan. De musical bevat uiteraard alle iconische Latin popsongs van Gloria Estefan en de Miami Sound Machine, zoals ‘Conga’, ‘Get On Your Feet’, ‘Rhythm is Gonna Get You’ en ‘Anything for You’.

www.OnYourFeet.nl

VAJÈN VAN DEN BOSCH & TOMMIE CHRISTIAAN