TOMMIE CHRISTIAAN GEEFT ZICH BLOOT TIJDENS THEATERTOUR 'IN EEN ANDER LICHT'

Tommie Christiaan gaat er helemaal voor tijdens zijn theatertour 'In Een Ander Licht', die deze week begint met een try-out in de Rijswijkse Schouwburg en vervolgens het hele land door gaat. Met zijn persoonlijke verhaal over de uitdagingen, tegenslagen en geluksmomenten in zijn jeugd en in zijn huidige leven, verrast Tommie zijn publiek met meer dan alleen mooie liedjes.

Door persoonlijke anekdotes te vertellen en bijpassende songs te kiezen, geeft Tommie een geheel eigen draai aan zijn eerste solo-theatertour. De muziekkeuze varieert van kleine liedjes als 'Dat ik je mis' (Maaike Ouboter) en 'Echo' (van zijn eigen EP) tot het wat ruigere werk als 'Ik leef niet meer voor jou' (Marco Borsato) en 'Living in New York City' (Robin Thicke). Ook verschillende iconische nummers uit 'Beste Zangers' en 'The Passion' komen voorbij, allemaal live gespeeld door de topmuzikanten op het toneel onder leiding van Kelvin Allison.

Première
Bij de première op maandag 15 oktober in Schouwburg Amstelveen zullen naast familie en vrienden ook vele bekenden uit het vak aanwezig zijn om de officiële start van Tommie zijn theatertour te vieren. Ook het publiek kan bij deze première aanwezig zijn; de laatste kaarten zijn nu nog verkrijgbaar via de website van de schouwburg.

In een ander licht
Voor Tommie is het niks nieuws dat hij het theater in gaat, want een groot deel van zijn carrière speelde zich al af in het theater. Maar het is wel voor het eerst dat hij met zijn eigen theatershow komt, waarin zijn eigen muziek een hoofdrol speelt. Een nieuwe, spannende tijd, die hoort bij een nieuw hoofdstuk in zijn leven. Tommie Christiaan, in een ander licht. Te zien tot en met mei 2019 in 25 grote en kleine theaters door heel Nederland, waaronder het Oude Luxor in Rotterdam (20 okt) en Theater De Vest in zijn thuisstad Alkmaar (12 jan).