RISING STAR STEFANIA SUPPORT ACT BIJ EERSTE CONCERT BOYBAND FOURCE IN 013

Het eerder aangekondigde concert op 9 december a.s. van de populaire boyband FOURCE in de kleine zaal van 013 Poppodium in Tilburg, was binnen 5 minuten uitverkocht. Er is toen gelijk opgeschaald naar de Main Stage van 013 en daar staat de teller inmiddels op bijna 2000 verkochte kaarten. Vanaf vandaag komen daar de fans van zangeres Stefania nog bij, want zij is de tweede support act bij het concert van FOURCE. Eerder werd al bekend dat Max & Anne, de winnaars van het Junior Songfestival 2018, ook in het voorprogramma van FOURCE zullen staan, met hun winnende nummer ‘Samen’.

De 15-jarige Stefania is een Nederlands-Griekse zangeres, actrice en presentatrice die momenteel hoge ogen gooit met haar eerste solosingle ‘Stupid Reasons’. Naast een grote following op Instagram (120K) en TikTok (200K) is ze ook zeer actief op YouTube – niet alleen op haar eigen kanaal (32K) maar ook als presentatrice bij de bekende kanalen MEIDEN magazine (53K) en Yours Today (100K).

Stefania begon haar zangcarrière op 9-jarige leeftijd bij The Voice Kids en nam vervolgens deel aan Kinderen voor Kinderen en het Junior Songfestival. Met de girlband Kisses vertegenwoordigde ze Nederland op het Junior Eurovisiesongfestival in Malta. In het voorprogramma van het concert van FOURCE zal ze vier nummers zingen, waaronder ook een nummer van haar grote voorbeeld Ariana Grande.

Het concert in 013 zal vooraf en achteraf van beats voorzien worden door de 14-jarige DJ Pieter Gabriel, die net als Stefania een rising star is in zijn vakgebied. Pieter is al sinds zijn zevende actief achter de draaitafels, onder meer op het Amsterdam Dance Event (als jongste DJ ooit) en ook jaarlijks op het hoofdpodium van het Tina Festival, waar de jongens van FOURCE hem onlangs tegenkwamen.

Kaarten voor het concert op zondag 9 december a.s. in 013 Poppodium (Main Stage) kosten € 22,50 per stuk. De online kaartverkoop verloopt via Ticketmaster en de websites van FOURCE en 013.

STEFANIA - STUPID REASONS (2018)

DJ PIETER GABRIEL @ TINA FESTIVAL 2018