BOYBAND FOURCE BRENGT SONG UIT VOOR BIOSCOOPFILM 'HOE TEM JE EEN DRAAK 3'

De populaire boyband FOURCE brengt op 4 januari a.s. een nieuwe single en videoclip uit, getiteld ‘Lopen op de Maan’. Het nummer is speciaal gemaakt voor de nieuwe animatiefilm Hoe Tem Je Een Draak 3, die vanaf zaterdag 12 januari a.s. in de bioscoop te zien is.

Naast het feit dat ‘Lopen op de Maan’ van FOURCE tijdens de aftiteling te horen is, treden ze ook op tijdens de feestelijke familiepremière op 12 januari in Amsterdam. Vanaf 4 januari is de videoclip van ‘Lopen op de Maan’ te bekijken op het YouTube-kanaal van FOURCE en is de single te downloaden en te streamen via o.a. Spotify, iTunes, Apple Music en Google Play Music.

Over FOURCE
De inmiddels razend populaire boyband FOURCE bestaat uit Max (15), Jannes (15), Ian (14) en Niels (13). De vier vrienden behaalden tijdens de finale van het Junior Eurovisie Songfestival 2017 in Georgië de vierde plek met hun nummer ‘Love Me’. Sindsdien hebben ze onder meer vijf eigen Nederlandstalige singles en drie Engelstalige covers uitgebracht, met in totaal meer dan 10 miljoen views op YouTube. Op 9 december jl. gaven de jongens hun eerste eigen concert in 013 Poppodium voor 2500 uitzinnige fans.

Over Hoe Tem Je Een Draak
DreamWorks Animation presenteert het langverwachte nieuwe deel van één van de meest populaire animatiefilmseries ooit: Hoe Tem Je Een Draak 3. Wat begon met de onwaarschijnlijke vriendschap tussen een jonge Viking en een echte Helleveeg-draak is nu uitgegroeid tot een trilogie over de avonturen van Hikkie en Tandloos. In dit nieuwe hoofdstuk ontdekken ze eindelijk waar ze voor bestemd zijn: Hikkie wordt het hoofd van het dorp Berk met Astrid aan zijn zijde, en Tandloos wordt de leider van de draken. Dan worden ze geconfronteerd met een levensbedreigend gevaar en valt Tandloos voor een Hemelfeeks-draak. De vriendschap tussen Hikkie en Tandloos wordt hierdoor meer dan ooit op de proef gesteld. Hoe Tem Je Een Draak 3 draait vanaf 12 januari 2019 in de bioscoop, in 2D en 3D.

TRAILER HOE TEM JE EEN DRAAK 3