BOYBAND FOURCE BRENGT SONG UIT VOOR BIOSCOOPFILM PIETER KONIJN

De populaire boyband FOURCE brengt op 2 maart a.s. hun nieuwe single en videoclip uit, getiteld ‘Ik Heb de Wereld’. Het is de eerste single van de jongens na hun overwinning bij het Junior Songfestival, eind vorig jaar. Het nummer is speciaal gemaakt voor de nieuwe live-action/animatiefilm Pieter Konijn, die vanaf woensdag 28 maart a.s. in de bioscoop te zien is.

Naast het feit dat ‘Ik Heb de Wereld’ van FOURCE tijdens de aftiteling te horen is, treden ze ook op bij de landelijke filmpremière op 25 maart in Amsterdam. In de daaraan voorafgaande weken treden ze nog op in onder meer Attractiepark Toverland en bij de Kids Top 20 op NPO Zapp.

Vanaf vrijdag 2 maart is de videoclip van ‘Ik Heb de Wereld’ te bekijken op het YouTube-kanaal van Universal Pictures en is de single te downloaden en te streamen via o.a. Spotify en Apple Music.

Over FOURCE
De populaire boyband FOURCE bestaat uit Max (15), Jannes (14), Ian (13) en Niels (12). De vier hebben individueel auditie gedaan voor het Junior Songfestival en sinds de dag dat ze een boyband vormen zijn de jongens dikke vrienden. FOURCE behaalde tijdens de finale van het Junior Eurovisie Songfestival 2017 in Georgië de vierde plek met hun nummer ‘Love Me’. De boyband is erg populair bij zowel meisjes als jongens in Nederland. De videoclip van ‘Love Me’ is inmiddels al meer dan 3 miljoen keer bekeken op YouTube. FOURCE won afgelopen zaterdag de Zapp Award in de categorie ‘Beste Artiest’ en het viertal maakt ook kans op een VEED Award in de categorie ‘Beste Instagrammer’.

Over Pieter Konijn
Pieter Konijn is de verfilming van Beatrix Potters tijdloze verhaal ‘Peter Rabbit’, over de eigenwijze en ondeugende Pieter Konijn. In deze nieuwe live-action/animatiefilm voor de hele familie speelt Domhnall Gleeson (Star Wars: The Force Awakens) Mr. McGregor en Rose Byrne (Annie) de vriendelijke buurvrouw Bea. In de originele Engelstalige versie heeft James Corden (The Late Late Show, Into the Woods) de stem ingesproken van Peter Rabbit. Pieter Konijn is geregisseerd door Will Gluck (Annie, Easy A) en draait vanaf 28 maart in de bioscoop.


De single ‘Ik Heb de Wereld’ van FOURCE is een project van EGO Company in samenwerking met Universal Pictures. Het management van FOURCE is in handen van AVROTROS.

FOURCE vlnr: Niels, Jannes, Ian, Max

FOURCE - IK HEB DE WERELD (2018)