TOMMIE CHRISTIAAN LANCEERT NIEUWE SINGLE EN VIDEOCLIP: ‘JIJ WEET NIET HALF’

Zanger Tommie Christiaan, meest bekend van zijn musicalrollen en deelname aan Beste Zangers 2017, lanceert vandaag zijn nieuwe single ‘Jij Weet Niet Half’. Deze uptempo song is de tweede single van zijn debuut-EP ‘Zoveel Liefde’, die op 16 maart verschijnt.

Afgelopen zomer gooide Tommie hoge ogen met zijn vertolkingen van bekende nummers van anderen in het tv-programma Beste Zangers op NPO 1. Sinds een paar maanden werkt Tommie aan nieuw, eigen repertoire. De single ‘Jij Weet Niet Half’ is de opvolger van ‘Alles Wat Ik Voor Me Zag’, de eerste single van zijn nog te verschijnen EP.

De EP van Tommie komt op 16 maart uit en is getiteld ‘Zoveel Liefde’. Op de EP staan zes nieuwe Nederlandstalige popliedjes, voor een deel geschreven door Tommie. Komend najaar brengt hij zijn EP naar het theater, met zijn eerste eigen theatertour getiteld ‘In Een Ander Licht’.

De single ‘Jij Weet Niet Half’ is een productie van de Future Presidents en werd geschreven door Karel Schepers. De single is uitgebracht door MBass Records en is wereldwijd beschikbaar via alle gangbare download- en streamingdiensten waaronder Spotify, iTunes & Apple Music, Google Play, e.v.a.

Videoclip
In de bijbehorende videoclip is Tommie te zien in verschillende scènes met danseres/actrice Marie Körbl. Ze beginnen heel intiem en eindigen in onmin met elkaar. In deze zwart-witvideo speelt regisseur Jelle Posthuma een spannend spel met motieven in licht en donker. De videoclip is te bekijken via YouTube.

Over Tommie
Tommie Christiaan (31) groeide op in Alkmaar en is bij een groot publiek bekend geworden door zijn hoofdrol in de musical Zorro en het voorafgaande tv-programma ‘Op Zoek Naar Zorro’. Verder was hij te zien in onder meer Grease en HAIR en dit seizoen als Emilio Estefan in ‘On Your Feet!’. In de afgelopen jaren hebben honderdduizenden theaterbezoekers een musical bezocht waarin Tommie schitterde en dit jaar hebben miljoenen tv-kijkers genoten van zijn zangkunsten bij Beste Zangers. De nummers van Tommie zijn tot nu toe meer dan 13 miljoen keer gestreamd: ruim 1 miljoen plays op Spotify, bijna 6 miljoen views op Facebook en 6,5 miljoen views op YouTube.