TOMMIE CHRISTIAAN IS PIETER KONIJN IN GELIJKNAMIGE BIOSCOOPFILM

De Nederlandse stemmencast van de bioscoopfilm Pieter Konijn is bekend. Tommie Christiaan zal de stem verzorgen van hoofdpersonage Pieter Konijn. Na veel ervaring te hebben opgedaan met stemmenwerk voor animatieseries en bijrollen in films, is dit voor Tommie zijn eerste hoofdrol in een grote bioscoopfilm.

Zangeres Do zal te horen zijn als zijn vriendelijke buurvrouw Bea en acteur Joey Schalker spreekt de stem in van boerderij-eigenaar Thomas Verhoef. Shelley, Amy en Lisa Vol (OG3NE) nemen de stemmen van de drieling Flopsie, Mopsie en Wipstaart voor hun rekening. De stem van Benjamin, de neef van Pieter, wordt verzorgd door Jan Versteegh. Cystine Carreon is te horen als afdelingsmanager en Roué Verveer als Jan Willem de Haan.

Pieter Konijn is de verfilming van Beatrix Potters tijdloze verhaal ‘Peter Rabbit’, over de eigenwijze en ondeugende Pieter Konijn. In deze nieuwe live-action/animatiefilm voor de hele familie speelt Domhnall Gleeson de rol van Thomas McGregor en Rose Byrne de vriendelijke buurvrouw Bea. In de originele Engelstalige versie heeft James Corden de stem ingesproken van Peter Rabbit. Pieter Konijn is geregisseerd door Will Gluck en draait vanaf 28 maart in de bioscoop, met voorpremières vanaf 23 maart.

TRAILER PIETER KONIJN (2018)


TOMMIE INTERVIEWT JAMES CORDEN, DE STEM VAN PETER RABBIT