SOSHA DUYSKER PRESENTEERT FILMPREMIÈRE PIETER KONIJN

Op zondag 25 maart a.s. vindt de feestelijke Nederlandse première van de bioscoopfilm Pieter Konijn plaats in Pathé Arena, Amsterdam. Presentatrice Sosha Duysker (bekend van NPO Zapp) neemt de presentatie van het voorprogramma voor haar rekening.

De Nederlandse stemacteurs Tommie Christiaan, Jan Versteegh, Do, Roué Verveer, Cystine Carreon, Joey Schalker en de zussen Lisa, Amy en Shelley Vol (OG3NE) zijn bij de première aanwezig. Bovendien treedt de populaire boyband FOURCE voorafgaand aan de film op met o.a. het lied dat zij speciaal voor deze film hebben uitgebracht: Ik Heb de Wereld.

Pieter Konijn is de verfilming van Beatrix Potters tijdloze verhaal ‘Peter Rabbit’, over de eigenwijze en ondeugende Pieter Konijn. In deze nieuwe live-action/animatiefilm voor de hele familie speelt Domhnall Gleeson de rol van Thomas McGregor en Rose Byrne de vriendelijke buurvrouw Bea. In de originele Engelstalige versie heeft James Corden de stem ingesproken van Peter Rabbit. Pieter Konijn draait vanaf 28 maart in de bioscoop, met voorpremières vanaf 23 maart.

FOURCE - IK HEB DE WERELD (2018)

Presentatrice @soshaduysker 🥕💙🥕#pieterkonijn

Een bericht gedeeld door Universal Pictures Nederland (@universal_nl) op