SOSHA DUYSKER NIEUWE PRESENTATRICE 'BINGE' BIJ ZIGGO

Sosha Duysker is de opvolger van Abbey Hoes als vaste presentatrice van het tweede seizoen van Binge: hét programma van Ziggo Movies & Series waarin je helemaal wordt bijgepraat over alles wat met films en series te maken heeft. Samen met presentator Simon Zijlemans presenteert Sosha dit wekelijkse magazine vanaf nu op YouTube en op het Ziggo tv-kanaal.

Elke donderdag om 16.00 uur komt een nieuwe aflevering online op het YouTube-kanaal van Ziggo Movies & Series. En elke zaterdag is de nieuwe aflevering te zien op het tv-kanaal van Ziggo (kanaal 13). Het tweede seizoen, met een nieuw decor én dus een nieuw gezicht, is gisteren begonnen en bestaat uit 13 afleveringen.

Over Binge
Binge is dé gids door het aanbod van Ziggo Movies & Series. Binge brengt je op de hoogte van het laatste film- en serienieuws en leert je daarnaast de fijne kneepjes van het filmvak. Hoe zit het nu met al die filmprijzen? Wat doet een 'foley artist' precies en wat is de wetenschap achter filmposters? Je ziet dat en meer, elke week in Binge!

Over Simon
Simon Zijlemans is presentator, fervent gamer en film- en seriegek. Hij begon als presentator bij Gamekings en is nu een vast gezicht van Inside Gamer. Daarnaast komt hij zo nu en dan voorbij in Voetbal Inside en is hij een van de twee presentatoren van Binge.

Over Sosha
Sosha Duysker is sinds januari 2017 regelmatig te zien bij NPO Zapp, onder meer als presentatrice van Het Klokhuis. Verder was ze het afgelopen jaar te zien als presentatrice van Zapp Skills en ging ze voor de serie ‘Kerstster van het Jaar’ naar Israël. Daarnaast verzorgt Sosha presentaties voor diverse organisaties, zoals de jaarlijkse architectuurdag van Archikidz Rotterdam en landelijke premières van bioscoopfilms als ‘Meesterspion’ en ‘Pieter Konijn’.

BINGE #25 - 5 april 2018