BOYBAND FOURCE GEEFT EERSTE EIGEN CONCERT IN 013

De populaire boyband FOURCE geeft z’n eerste eigen concert in Nederland op 9 december a.s. in de Tilburgse poptempel 013. Dit hebben de zangers Ian (14), Jannes (15), Max (15) en Niels (13) afgelopen zaterdag bekendgemaakt in het live tv-programma Zapplive (NPO Zapp). Ze zongen daar tevens hun nieuwste single ‘Niemand’, die een dag eerder werd gereleased.

In vervolg op hun overwinning bij het Junior Songfestival in 2017, waarna ze in Georgië vierde werden op het internationale Junior Eurovisiesongfestival, hebben de jongens van FOURCE al een aantal grote optredens mogen geven, maar nooit eerder een eigen concert. Het concert op 9 december in Tilburg is dan ook een droom die uitkomt voor de jonge artiesten.

De nieuwe single ‘Niemand’ is het vierde Nederlandstalige, eigen nummer van FOURCE. De song gaat over vriendschap en in de bijbehorende videoclip laten de vier vrienden zien dat ze tijdens hun vakantiebaantje voornamelijk lol trappen! Met hun muziekvideo's behaalden de jongens inmiddels meer dan 7,5 miljoen views op YouTube. Sinds vrijdagavond is de videoclip van ‘Niemand’ te bekijken op het YouTube-kanaal van FOURCE en is de single te downloaden en te streamen via o.a. Spotify, Apple Music en Google Play.

Afgelopen weekend hebben de zangers hun nieuwe single voor het eerst live voor publiek ten gehore gebracht op het Tina Festival, waar ze op beide dagen hebben opgetreden en vele fans hebben ontmoet. Bovendien waren ze genomineerd voor twee Tina Awards, waarvan de uitreiking ook dit weekend plaatsvond op het festival. Eerder dit jaar won FOURCE de Zapp Award 2018 voor ‘Beste artiest’.

Kaarten voor het concert op zondag 9 december a.s. kosten € 22,50 per stuk. De online kaartverkoop gaat van start op zaterdag 29 september om 10:00 uur via Ticketmaster. Dit weekend waren de eerste tickets al exclusief verkrijgbaar in de voorverkoop op het Tina Festival, in de merchandisestand van FOURCE.

FOURCE - NIEMAND (2018)