STEFANIA MET HOOFDROL EN TITELSONG IN BIOSCOOPFILM 'WONDER PARK'

Zangeres en actrice Stefania brengt op 15 maart a.s. een nieuwe single en videoclip uit, getiteld ‘Wonder’. Het nummer is de officiële titelsong van de nieuwe animatiefilm Wonder Park. Bovendien beleeft Stefania met deze film haar debuut als stemactrice. Ze vertolkt de stem van June, het hoofdpersonage in de film.

Naast het feit dat ‘Wonder’ van Stefania aan het eind van de film te horen is, brengt ze het nummer ook ten gehore bij de feestelijke familiepremière op zondag 7 april a.s. in Amsterdam.

Over Stefania
Stefania is een Nederlands-Grieks multitalent dat als zangeres hoge ogen gooide met haar debuutsingle ‘Stupid Reasons’. Dit jaar is ze als actrice in verschillende bioscoopfilms te zien. Naast een grote following op Instagram en TikTok is ze ook zeer actief op YouTube – niet alleen op haar eigen kanaal maar ook als presentatrice bij de bekende kanalen MEIDEN Magazine en Yours Today.

Over Wonder Park
Wonder Park vertelt het verhaal over een bijzonder pretpark waar de fantasie van een creatief meisje genaamd June tot leven komt. De film draait vanaf 12 april in de bioscoop, in de originele en Nederlands gesproken versie.

TRAILER WONDER PARK