BOYBAND FOURCE ZET SUCCESSEN VOORT MET TWEE CONCERTEN IN AMSTERDAM

Na een uitverkocht eerste concert voor bijna 3000 uitzinnige fans in de Tilburgse poptempel 013, kondigde de populaire boyband FOURCE vandaag bij De Telegraaf z’n volgende concerten aan. Op zaterdag 14 en zondag 15 september 2019 geven de vier jongens twee concerten in de Amsterdamse concertzaal The BOX, die dat weekend z’n vierjarig bestaan viert. De kaartverkoop gaat aankomende zaterdag van start.

Het concert in Tilburg op 9 december jl. was echt een droom die uitkwam voor Max (16), Jannes (15), Ian (14) en Niels (13). Net een jaar na hun deelname aan het Junior Eurovisiesongfestival in Georgië stonden ze al voor een menigte eigen fans op te treden. In dat tussenliggende jaar hebben ze maar liefst negen nieuwe singles uitgebracht en ook 2019 zijn ze goed begonnen: in januari is de single ‘Lopen op de Maan’ uitgekomen en die heeft uiteindelijk 6 weken op #1 in de Kids Top 20 gestaan.

KINDERKLIMAATTOP
Als officiële song voor de Nationale Boomfeestdag en KinderKlimaattop 2019 is afgelopen vrijdag de nieuwste single van FOURCE verschenen: ‘Feller dan het Licht’. Aankomende woensdag (13 maart) zullen ze deze single ten gehore brengen bij de opening van de KinderKlimaattop in de Haarlemmermeer, in aanwezigheid van een aantal hoogwaardigheidsbekleders onder wie de ministers Wiebes en Schouten en burgemeester Onno Hoes.

VEED AWARD
Met hun singles en videoclips behaalden de jongens van FOURCE inmiddels 4 miljoen streams op Spotify en meer dan 12 miljoen views op YouTube. Een jaar geleden wonnen ze de Zapp Award voor ‘Beste Artiest’ en dit jaar waren ze opnieuw genomineerd. Daarnaast zijn ze voor het tweede jaar op rij genomineerd voor een VEED Award, dit keer in de categorie ‘Beste Muziek YouTuber’. De uitreiking vindt plaats op 23 maart a.s. in de AFAS Live.

RODE KRUIS
Als nieuwe jeugdambassadeurs van het Rode Kruis dragen de jongens van FOURCE per verkocht concertkaartje 1 euro af aan de missie van het Rode Kruis om veilige scholen te bouwen in gebieden waar natuurgeweld overheerst. Dit is een direct vervolg op de inzet die FOURCE zal geven bij het evenement De IJsdaging, aankomende zondag (17 maart) in De Uithof in Den Haag. Ook daar wordt geld opgehaald voor de bouw van veilige scholen.

KAARTVERKOOP THE BOX
De concerten bij The BOX in Amsterdam vinden plaats op zaterdag 14 september om 18:30 uur en zondag 15 september om 15:30 uur. Kaarten kosten € 28,50 per stuk en dat is inclusief servicekosten en 1 euro voor het Rode Kruis. De kaartverkoop gaat van start op zaterdag 16 maart om 10:00 uur via de website van Ticketmaster (www.ticketmaster.nl), de ticketlijn van Ticketmaster (0900-3001250) en bij alle ruim 500 vestigingen van Primera.