SARAH NAUTA IN NIEUWE FILM ‘ELVY’S WERELD SO IBIZA’

Actrice Sarah Nauta (The Lodge, De Ludwigs, SpangaS) speelt de rol van Emma in de nieuwe Nederlandse comedy: Elvy’s Wereld So Ibiza. De film is gebaseerd op Jill Schirnhofer’s succesvolle boek Elvy’s Eigen Wereld - So Boho. De productie is inmiddels van start gegaan in Nederland en zal vanaf deze week een vervolg krijgen op het Spaanse eiland Ibiza.

Elvy’s Wereld So Ibiza is een zomerse comedy over Elvy die alles op alles zet om op Ibiza de Future Fashion Award te winnen en daarbij een hoop bijzondere mensen ontmoet. Van wereldberoemde dj’s en gestreste beachclubeigenaren tot fashion-influencers en de dochter van een beroemd fashion-icoon. Het wordt het avontuur van haar leven, maar uiteindelijk heel anders dan ze zich had voorgesteld…

May Hollerman (Brugklas) vertolkt de hoofdrol van Elvy en Sarah Nauta die van haar tegenspeelster Emma. Andere rollen zijn weggelegd voor Jill Schirnhofer, Sylvie Meis, Nienke Plas, Irene Moors, Kalvijn, Défano Holwijn, Buddy Vedder, Claartje Rose, Rutger Vink, Femke Meines, Stephanie van Eer, Djamila en Bibi. De film wordt geregisseerd door Erwin van den Eshof (Misfit) en wordt geproduceerd door NewBe in coproductie met Splendid Film.

Elvy’s Wereld So Ibiza draait vanaf woensdag 26 september a.s. in de Nederlandse en Belgische bioscopen.

ElvysWereldSoIbiza.nl

WINSTON POST EN JULIA NAUTA VANAF NOVEMBER IN SOOF DE MUSICAL

Acteur en presentator Winston Post en zangeres en actrice Julia Nauta zijn dit najaar te zien in Soof de Musical. Winston speelt onder zijn eigen naam de rol die in de film werd neergezet door Dan Karaty. Julia kruipt in de rol van Sascha, de oudste dochter van Soof. De voorstelling met Maike Boerdam als Soof, gaat 18 november in première in Breda en is daarna in het hele land te zien.

Winston Post: “Het stond hoog op mijn bucketlist om het theater weer in te gaan. Soof is een heerlijk verhaal en de musical bevat veel goede nieuwe theater-ingrediënten. Het publiek zit letterlijk in de keuken van Soof. De muziek is meer pop, van Peter Slager (Bløf) en Ed Struijlaert, en ook Claudia de Breij heeft een nummer geschreven. Kortom: fantastisch om mee te werken aan deze compleet nieuwe voorstelling.”

Van proefvoorstelling naar première
Soof de Musical, gebaseerd op de eerste film, was vorig theater-seizoen een maand lang te zien als proefvoorstelling. Op basis van de ervaringen van deze ‘testvoorstellingen’ en de input vanuit de publieksenquêtes, voeren de schrijvers Roos Schlikker en Erris van Ginkel en de componisten momenteel de laatste veranderingen door in het script. Regisseur Jos Thie begint in september met de repetities van deze voorstelling, waarin een deel van het publiek op het toneel plaatsneemt en ook daadwerkelijk proeft van de kookkunsten van Soof.

Soof de musical
Deze musical is een ode aan de onvolmaaktheid. We zien Maike Boerdam als Soof; een chaotische veertiger die probeert haar gezin draaiende te houden, naast haar baan als cateraar. Haar huwelijk met Kasper staat onder behoorlijke spanning. Haar feministische moeder helpt haar, of toch niet? Het publiek beleeft Soofs dagelijkse, herkenbare avonturen vol liefde, muziek en humor. De voorstelling wordt geproduceerd door Cook a Dream en RTL Live Entertainment.

SoofdeMusical.nl

 

TOMMIE CHRISTIAAN SOLO DE THEATERS IN MET 'IN EEN ANDER LICHT'

Tommie Christiaan gaat het theater in. Dat is niks nieuws, want een groot deel van zijn carrière speelde zich al af in het theater. Maar het is wel voor het eerst dat Tommie met zijn eigen theatershow komt, waarin zijn eigen muziek een hoofdrol speelt. Een nieuwe, spannende tijd, die hoort bij een nieuw hoofdstuk in zijn leven. Tommie Christiaan, in een ander licht.

Voor Tommie is het theater een tweede thuis. Hij stond er als Troy Bolton in High School Musical, als Kenicki in Grease en als Zorro in de musical Zorro. Maar ook in producties als Dirty Dancing, Hair en On Your Feet! bewees Tommie dat theater in zijn DNA zit. In maart 2018 verscheen zijn debuut-EP Zoveel Liefde en in diezelfde maand speelde hij de rol van zijn leven, namelijk die van Jezus in het spektakelstuk The Passion.

De plannen voor een eigen theatertour komen voort uit een keerpunt in Tommies carrière. Toen hij vorig jaar verscheen in het tv-programma Beste Zangers deed hij de monden van het publiek én zijn mede-kandidaten openvallen met fantastische vertolkingen van onder meer Caruso in vloeiend Italiaans, A Sama De in een Surinaams dialect en Barcelona: een weergaloos duet met Tania Kross, dat op nummer 1 belandde bij iTunes. De views op YouTube gingen door het dak. Tommie Christiaan, de zanger, had zichzelf op de kaart gezet.

Op zijn EP Zoveel Liefde laat Tommie horen dat hij ook met eigen nummers uit de voeten kan. Met zijn Nederlandstalige muziek wil hij het gat vullen tussen aan de ene kant de volkszangers en aan de andere livebands. Hij staat te trappelen om met zijn eigen nummers het podium op te stappen. “In Een Ander Licht wordt een show met eigen liedjes, maar ook andere die veel voor me betekend hebben, zoals uit Beste Zangers en The Passion. Wie is Tommie? Dát wil ik proberen te vertalen in een avondvullend programma.”

SOSHA DUYSKER NIEUWE PRESENTATRICE 'BINGE' BIJ ZIGGO

Sosha Duysker is de opvolger van Abbey Hoes als vaste presentatrice van het tweede seizoen van Binge: hét programma van Ziggo Movies & Series waarin je helemaal wordt bijgepraat over alles wat met films en series te maken heeft. Samen met presentator Simon Zijlemans presenteert Sosha dit wekelijkse magazine vanaf nu op YouTube en op het Ziggo tv-kanaal.

Elke donderdag om 16.00 uur komt een nieuwe aflevering online op het YouTube-kanaal van Ziggo Movies & Series. En elke zaterdag is de nieuwe aflevering te zien op het tv-kanaal van Ziggo (kanaal 13). Het tweede seizoen, met een nieuw decor én dus een nieuw gezicht, is gisteren begonnen en bestaat uit 13 afleveringen.

Over Binge
Binge is dé gids door het aanbod van Ziggo Movies & Series. Binge brengt je op de hoogte van het laatste film- en serienieuws en leert je daarnaast de fijne kneepjes van het filmvak. Hoe zit het nu met al die filmprijzen? Wat doet een 'foley artist' precies en wat is de wetenschap achter filmposters? Je ziet dat en meer, elke week in Binge!

Over Simon
Simon Zijlemans is presentator, fervent gamer en film- en seriegek. Hij begon als presentator bij Gamekings en is nu een vast gezicht van Inside Gamer. Daarnaast komt hij zo nu en dan voorbij in Voetbal Inside en is hij een van de twee presentatoren van Binge.

Over Sosha
Sosha Duysker is sinds januari 2017 regelmatig te zien bij NPO Zapp, onder meer als presentatrice van Het Klokhuis. Verder was ze het afgelopen jaar te zien als presentatrice van Zapp Skills en ging ze voor de serie ‘Kerstster van het Jaar’ naar Israël. Daarnaast verzorgt Sosha presentaties voor diverse organisaties, zoals de jaarlijkse architectuurdag van Archikidz Rotterdam en landelijke premières van bioscoopfilms als ‘Meesterspion’ en ‘Pieter Konijn’.

BINGE #25 - 5 april 2018

RUIM 3,7 MILJOEN KIJKERS VOOR TOMMIE CHRISTIAAN IN THE PASSION

Sinds vorige week donderdag hebben ruim 3,7 miljoen tv-kijkers genoten van The Passion op NPO 1, NPO 3 en NPO Start. Daarmee heeft Tommie Christiaan een waar miljoenenpubliek bereikt met zijn vertolking van Jezus in de jaarlijkse muzikale vertelling van de EO en KRO-NCRV.

Naast het bereik op televisie zijn de video’s van de liedjes uit The Passion in zes dagen tijd ook al bijna 1,5 miljoen keer bekeken op YouTube. En ook op Spotify staat de teller na korte tijd al op ruim 150.000 streams voor de nummers ‘Huil Nou’, ‘Schouder’ en ‘Ik Val’.

Op de avond van The Passion kopte het AD al gelijk ‘Tommie Christiaan 'misschien wel beste Jezus ooit' in The Passion’ en de Telegraaf schreef: ‘Jezus zorgt voor spektakelstuk’. Ook LINDA. en Televizier hadden het over ‘de beste Jezus ooit’.

Zowel vooraf als na afloop heeft Tommie een aantal keren nummers uit The Passion gezongen bij live tv-programma’s. Zo bracht hij ‘Wie Heeft’ ten gehore bij Jinek, ‘Huil Nou’ bij 5 Uur Live en ‘Ik Val’ bij Tijd voor MAX. Bij RTL Late Night heeft hij live-optredens verzorgd met ‘Huil Nou’, ‘Ik Val’ en het slotnummer ‘Schouder’, dat hij tijdens The Passion zong vanaf het dak van de Amsterdam ArenA.

In oktober start de eerste solo-theatertour van Tommie, getiteld ‘In Een Ander Licht’. Hij staat te trappelen om met zijn eigen theatershow het podium op te stappen: “‘In Een Ander Licht’ wordt een show met eigen liedjes, maar ook andere die veel voor me betekend hebben, zoals uit ‘Beste Zangers’ en ‘The Passion’. Wie is Tommie? Dát wil ik proberen te vertalen naar een avondvullend programma.” De kaartverkoop gaat officieel pas los in mei, maar een aantal theaters heeft de voorverkoop inmiddels al geopend.

Foto: Willem Jan de Bruin

Foto: Willem-Jan de Bruin