COMPAGNIE NEWA KIEST VOOR EGO COMPANY ALS WERELDWIJD MANAGEMENT EN BOEKINGSKANTOOR

Het gerenommeerde acrobatische gezelschap Compagnie NEWA heeft haar management en boekingen exclusief ondergebracht bij EGO Company. Dit betekent dat wij vanaf heden met veel trots deze fantastische act zullen vertegenwoordigen in binnen- en buitenland.

Compagnie Newa is een groep internationale artiesten, gespecialiseerd in dans, balans- en luchtacrobatiek. De kern van de groep bestaat uit drie vrienden met uiteenlopende ervaringen in het artistieke milieu. Na hun eigen loopbaan met opdrachten in binnen- en buitenland, besloten zij om een gezelschap op te richten waarin ze hun verschillende disciplines konden samenbrengen.

Bij Compagnie NEWA draait alles om originele acts, bijzondere voorstellingen en sensationele acrobatische shows, zowel op de grond als in de lucht. Het gezelschap voert over de hele wereld adembenemende openings-, afsluitings- of intermezzo-acts uit bij productpresentaties, gala’s, concerten, festivals, ceremonies en conferenties en andere evenementen. Daarbij is veel aandacht voor licht, muziek, decor, kostuums, special effects en natuurlijk spectaculaire choreografieën.

Vele bedrijven en organisaties hebben al ontdekt dat het inzetten van een acrobatische act een grote visuele aantrekkingskracht geeft aan een evenement. Naast het uitvoeren van de eigen acts heeft Compagnie NEWA zich erin gespecialiseerd om concepten en acrobatische voorstellingen op maat te maken. Daarmee wordt voor iedere gelegenheid een perfect passende, unieke ervaring gecreëerd.

EGOcompany-nieuws_CompagnieNEWA-start.jpg