Sarah & Julia

muzikaal duo

Van jongs af aan zijn Sarah Nauta (20) en Julia Nauta (17) bezig met zingen, dansen en acteren. De zusjes zaten beiden bij het Kinderen voor Kinderen-koor en speelden ieder al op jonge leeftijd in bekende musicals als Ciske de Rat, The Sound of Music, Mary Poppins, Shrek en Hij gelooft in mij.

In 2013 deden Sarah & Julia als duo mee aan het Junior Songfestival met het mede door henzelf geschreven nummer Live life. In de finale behaalden ze daarmee de derde plaats. Voor hun tweede single gingen de meiden een samenwerking aan met de bekende hitproducers Fluitsma & Van Tijn. De uptempo song Celebrate we’re young belandde op de eerste plaats in de Kids Top 20, evenals de opvolger Gold (2014). Ook deze single werd geschreven door Fluitsma & Van Tijn, met Mark Erickson (de zoon van Van Tijn) als producer.

De single Ik ben ik, jij bent jij is de titelsong van de bioscoopfilm Jack bestelt een broertje, met onder meer Georgina Verbaan, Jelka van Houten en de 7-jarige Matsen Montsma in de hoofdrol. Met deze single scoorden Sarah & Julia begin 2015 hun derde nummer-1-hit in de Kids Top 20. Vervolgens brachten de meiden de single Something Wonderful uit. Deze stond in de zomer van 2015 maar liefst tien weken lang op nummer 1 in de Kids Top 20.

In het najaar van 2015 brachten Sarah & Julia een single uit in samenwerking met tijdschrift Tina. Het nummer Here Come The Girls hebben de meiden voor het eerst live vertolkt tijdens het ongekend populaire meidenevenement Tina-dag.

Met alweer hun zesde nummer-1-hit in de Kids Top 20 voor de single Dance Like Nobody's Watching, was ook 2016 een succesvol jaar voor Sarah & Julia. Vooral omdat ze in mei de allereerste Radio Disney Music Award wonnen voor Beste Nederlandse Act, waarmee ze de populaire Nederlandse boybands MainStreet en B-Brave achter zich lieten.

Begin 2017 hebben Sarah & Julia ‐ als 'Famous Friends' van de War Child Kidsclub ‐ de Kilimanjaro beklommen voor het goede doel. In maart kwam de nieuwe single van de meiden uit, getiteld Hoofd in de Wolken. Dit Nederlandstalige nummer - featuring Nigel Sean - werd speciaal geschreven voor de bioscoopfilm De Smurfen en het Verloren Dorp. Het nummer heeft een recordaantal van 18 weken op nummer 1 gestaan in de Kids Top 20.

Naast hun gezamenlijke carrière als zangeres zijn Sarah en Julia ook actief als actrice in tv-series en films. Zo was Julia recent te zien in Suspects (RTL), De Mannentester (KPN) en in de bioscoopfilm Heksen Bestaan Niet. Sarah speelde tot nu toe rollen in onder meer SpangaS (NPO Zapp) en De Ludwigs (Nickelodeon) en ze is wereldwijd te zien in de serie The Lodge van Disney Channel, die in meer dan 120 landen wordt uitgezonden.

Logobanner_SJ.png

Showreel


Muziek

Videoclips

Heeft u interesse in Sarah & Julia, bijvoorbeeld voor een optreden?
Vul dan het contactformulier in, zodat wij u gericht kunnen informeren over de mogelijkheden.


Meer over Sarah & Julia

Laatste nieuws over Sarah & Julia